Besplatna letnja škola košarke za dečicu u Pirotu (VIDEO)

Besplatna letnja škola košarke za dečicu u Pirotu (VIDEO)

Sportski centar Pirot i ovog leta misli na najmlađe stanovnike svog grada. Kako bi mališani kvalitetno provodili vreme raspusta, organizovana je Letnja škola sportova. Košarkaški klub Pirot je još jednom potvrdio da je jedan od najagilnijih kolektiva u ovom gradu i priključio se ovoj akciji organizujući Letnju školu košarke.

Cilj ljudi iz košarkaškog kluba je da kroz igru približi ovu prelepu igru najmlađima, ali ih istovremeno i nauči nekim osnovnim elementima igre koje će im biti od koristi ukoliko se opredele za ovaj sport i koje će unaprediti njihove košarkaške veštine.

Kada god uslovi dozvoljavaju treninzi će biti održavani na prelepom otvorenom terenu Omladinskog stadiona, dok će u slučaju kiše bite pomereni u salu Pedagoške škole. Mališani, od kojih veliki broj njih već trenira košarku, uživaju u prilici koju su dobili i zadovoljni su aktivnostima koje su im na raspolaganju.

Letnja škola košarke počela je šestog, a završiće se 27. jula. Plan je da njeni polaznici budu mališani rođeni od 2006 do 2010. godine, ali ukoliko bude i starijih formiraće se nova grupa. Treninzi sa stručno osposobljenim licima su potpuno besplatni i odlična su prilika za decu da se okušaju u jednom od najpopularnijih sportova u našoj zemlji.

Opširnije u prilogu.


Povezane vesti

Sjajan vikend za gimnastičare kluba Soko 2011 iz Pirota (VIDEO)

Pirot je u nedelju 21. juna bio domaćin 1. kola C programa regionalnog prvenstva u ženskoj sportskoj gimnastici, a organizator

Neradnički i Niški medvedi se izdvojili na vrhu; Milovanović – najkorisniji, Bosić – najatraktivniji (VIDEO)

Nema promena u samom vrhu tabele nakon trećeg kola Amaterske košarkaške lige Niša. Vodeće ekipe su i dalje Neradnički i

Neposluš(Ni) obeležili 7. kolo B divizije AKL (VIDEO)

Gotova je pauza i za članove “B” divizije Amaterske košarkaške liga Niša. Takmičenje se nastavilo utakmicama 7. kola. Niš Reunion

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*