Meraklijama na rođendan kluba oskrnavljene prostorije

Na dan kada niški Radnički slavi 101 godinu postojanja i kada stižu čestitke sa svih strana, vandali su se potrudili da Meraklijama i svim ljubiteljima sporta u Nišu pokvare taj dan.

Naime, već dva dana prolaznike kraj stadiona zatiče neprijatno iznenađenje.  Uvredljive poruke i išarana obeležja kluba i navijačke grupe Meraklije na samom ulazu u zvanični butik kluba pogodili su svakog Nišliju i ljubitelja sporta.

Nakon prošlogodišnje koncerta, vatrometa i bakljade povodom 100 godina kluba u organizaciji Meraklija, kao  i dokumentarnog filma posvećenog jubileju, ove godine je situacija drugačija i priča se o izgredničkom ponašanju još uvek nepoznatih počinilaca.

“Da su neka lica išarala zidove stadiona prijavljeno je policiji u noći 22. na 23. april. Policija obavlja sve radnje iz svoje nadležnosti. Obevešteno je Osnovno javno tužilaštvo i mi radimo na tom slučaju”, rečeno je Niškim Vestima iz policije.

Inače fudbalere Radničkog, koji u poslednje vreme igraju u odličnoj formi u subotu očekuje duel protiv Železničara u Pančevu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.