“Doktorima” pehar na sokobanjskom noćnom turniru u malom fudbalu (VIDEO)

“Doktorima” pehar na sokobanjskom noćnom turniru u malom fudbalu (VIDEO)

U okviru Sokobanjskog sportskog leta od 28. jula do 8. avgusta održan je tradicionalni turnir u malom fudbalu. Takmičenje je bilo organizovano u kadetskoj i seniorskoj kategoriji. Po 12. put pokrovitelj ovog sportskog događaja je opština Sokobanja koja je obezbedila nagradni fond od 300.000 dinara, što je automatski privuklo izuzetno kvalitetne ekipe iz čitavog regiona.

U kadetskoj konkurenciji takmičile su se četiri tima, a pobednik turnira je ekipa „Klinci“. Seniorski turnir je privukao najveću pažnju posetilaca koji su, osim sokobanjskih, mogli videti veliki broj igrača i ekipa iz gradova jugoistočne Srbije, Niša, Pirota, Aleksinca, Knjaževca, Blaca, Zaječara, Boljevca i mnogih drugih. U završnoj večeri ove sportske manifestacije odigrani su i polufinalni dueli, kao i meč za treće mesto i finale. Posle velike borbe pobednik turnira postala je ekipa „Doktori“, sastavljena od igrača iz Niša i Aleksinca.

Doktori su kao nagradu za prvo mesto dobili 180.000 dinara, drugoplasirana je bila ekipa „Metal Bagatela“ koja je osvojila 80.000, dok je treće mesto zauzela ekipa „Bulevar“ i dobila 40.000 dinara.

Organizatori su se još jednom potrudili da sve prođe u najboljem redu, a osim ekipnih, dodelili su i veliki broj pojedinačnih nagrada, gde se vodilo računa o najmlađim učesnicima turnira, dok je i publika bila u prilici da osvoji dosta robnih nagrada.

Kao i uvek, mali fudbal je privukao veliki broj posetilaca na otvorene sportske terene u Sokobanji što je i najveća vrednost  turnira, istovremeno i potvrda kvaliteta ove sportske manifestacije.


Povezane vesti

Treći šef struke Radničkog od početka prvenstva (VIDEO)

Novi šef stručnog štaba Radničkog je Milan Đuričić (1961.). Nekadašnji trener Vojvodine, Inđije, Zemuna i Mladosti iz Lučana, kao i

ŽFK „Knjaževac“ – Zajedništvo recept za svaki uspeh (VIDEO)

Podmladak ženskog fudbalskog klub „Knjaževac 2015“, u sezoni za nama, takmičio se u Razvojnoj ligi. Dame u kopačkama na kraju

Fudbalerke Radničkog ulepšale dan štićenicima Mare (VIDEO)

Ženski fudbalski klub Radnički, u predvečerje novogodišnjih praznika, bez velike pompe, ali punog srca realizovao je nesvakidašnju akciju „Poluvreme na

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*