Rolerijada “Pantelej 2018”

Rolerijada “Pantelej 2018”

Rolerijada „Pantelej 2018“ biće održana u subotu 16. juna na Somborskom bulevaru u Nišu.

Početak takmičenja u brzoj vožnji rolera zakazan je za 17 sati, a pravo na učešće imaju svi zainteresovani roleraši.

Učesnici trke biće podeljeni u nekoliko starosnih kategorija – do 5 godina, od 6 do 7, od 8 do 9, od 10 do 11, od 12 do 13, od 14 do 15 i, 16 i više godina.

Takmičari se, za učešće na rolerijadi, mogu prijaviti na fejsbuk stranici kluba (Sportski klub Extreme), na telefon 064 1275 000, na meil sportskiklubextreme@hotmail.com ili na licu mesta, sat vremena pre početka takmičenja.

Pravilo rolerijade je da svi učesnici trke obavezno koriste zaštitnu opremu – štitnike i kacige.

Troje prvoplasiranih takmičara u svakoj kategoriji dobiće medalje, dok će četvrtoplasirani i petoplasirani dobiti diplome. Takođe su najavljeni i pokloni iznenađenja.

U slučaju lošeg vremena, datum događaja će, najmanje 24 sata pre navedenog termina, biti promenjen, o čemu će učesnici biti obavešteni na sajtu ili fb stranici kluba „Extreme“ kao i na sajtu Sport juga.

Organizator rolerijade, Sportsko udruženje „Extreme“ poziva sve ljubitelje roler sporta da učestvuju u ovom događaju koji, osim takmičarskog, ima i zabavni karakter.


Povezane vesti

Dobar odziv Belopalančana na “Danu izazova” (VIDEO)

Pod sloganom „Vrati svoje ulice! Vrati svoju budućnost“ Belopalančani su još jednom prihvatili izazov da učestvuju u „Danu izazova“. Njih

Najuspešnija godina za Kik boks klub Niš (VIDEO)

Za mladog niškog kik-boksera Novaka Radulovića, protekla 2017. godina bila je izuzetno uspešna. Osvojio je toliko medalja i pehara da

Lazić: Idemo na pobedu protiv Valjeva

Pakleni tempo u Superligi nastavlja se utakmicama 10. kola. Nais će ponovo igrati kod kuće, a protivnik je ekipa Valjeva.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*