Rolerijada “Pantelej 2018”

Rolerijada “Pantelej 2018”

Rolerijada „Pantelej 2018“ biće održana u subotu 16. juna na Somborskom bulevaru u Nišu.

Početak takmičenja u brzoj vožnji rolera zakazan je za 17 sati, a pravo na učešće imaju svi zainteresovani roleraši.

Učesnici trke biće podeljeni u nekoliko starosnih kategorija – do 5 godina, od 6 do 7, od 8 do 9, od 10 do 11, od 12 do 13, od 14 do 15 i, 16 i više godina.

Takmičari se, za učešće na rolerijadi, mogu prijaviti na fejsbuk stranici kluba (Sportski klub Extreme), na telefon 064 1275 000, na meil sportskiklubextreme@hotmail.com ili na licu mesta, sat vremena pre početka takmičenja.

Pravilo rolerijade je da svi učesnici trke obavezno koriste zaštitnu opremu – štitnike i kacige.

Troje prvoplasiranih takmičara u svakoj kategoriji dobiće medalje, dok će četvrtoplasirani i petoplasirani dobiti diplome. Takođe su najavljeni i pokloni iznenađenja.

U slučaju lošeg vremena, datum događaja će, najmanje 24 sata pre navedenog termina, biti promenjen, o čemu će učesnici biti obavešteni na sajtu ili fb stranici kluba „Extreme“ kao i na sajtu Sport juga.

Organizator rolerijade, Sportsko udruženje „Extreme“ poziva sve ljubitelje roler sporta da učestvuju u ovom događaju koji, osim takmičarskog, ima i zabavni karakter.


Povezane vesti

Plesom do znanja i zdravlja – najlepša slika sa Čaira (VIDEO)

Niški predškolci još jednom su se predstavili u najlepšem svetlu. Tradicionalni ples održan je na stadionu „Čair“, pred više od

Jovan Serafimović novi trener VK Nais

Novu sezonu vatrepolisti Naisa dočekaće u izmenjenim sastavom i sa novim trenerom – Jovanom Serafimovićem. 00 Related posts: Vaterpolisti Naisa

Šesti rođendan VK Nais u duhu humanosti

Vaterpolo klub Nais obeležiće u petak šesti rođendan. Tom prilikom na bazenu Čair biće odigrane dve utakmice humanitarnog karaktera. Program

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*