Vaterpolisti Naisa dočekuju Partizan

Za sve ljubitelje vaterpola subota će biti pravi praznik, pošto na Čair stiže višestruki, i aktuelni državni prvak, ali i osvajač Kupa Srbije – Partizan.

U ekipi Naisa svesni su da uloga favorita ide crno – belima, ali su isto tako svesni i svojih mogućnosti.

Ekipa je spremna, hvala Bogu niko nije povređen. Svi željno iščkujemo duel sa Partizanom, sam protivnik je uvek motiv više. Prilika da se igrači pokažu i dokažu protiv ekipe koja je ubedljivo prva na tabeli. Očekuje nas težak zadatak, sigurno se nećemo predati, nećemo podići belu zastavu. Igraćemo maksimalno ozbiljno i jako kao što trener uvek očekuje od nas. Ova utakmica je priprema za ono što nam sledi sledeće nedelje, ističe igrač Nemanja Šilj.

Posle mnogo vremena Nais bi trebao da bude kompletan, što raduje trenera domaćih, koji očekuje veliku podršku sa tribina i pozitivan rezultat.

Mi smo postavili neke ciljeve na početku sezone. To su sigurno pobede nad ekipama Valjeva, Radničkog i Zemuna. Što se tiče Partizana mi smo igrali sa njima na Banjici egal utakmicu. Moramo da priznamo da su favoriti na papiru, ali i mi smo pokazali da na našem bazenu možemo da igramo sa svima. Pogotovo protiv jačih protivnika od nas gde smo pružali jedne dobre partije. Mislim da uz podršku publike možemo da izvučemo pozitivan rezultat po nas, kaže Stefan Luković.

Narednog protivnika sigurno najbolje poznaje Marko Bolović, koji je sa Banjice, došao na Čair. On ističe da najveća opasnost preti od sistema u kome se igrači koji nose kapite državnog prvaka nalaze od malih nogu.

Najveća opasnost je njihov sistem, niko se posebno ne izdvaja kao pojedinac, jer su kao ekipa jaki. To dokazuju svake sezone, gde pretrpe mnogo odlazaka i na kraju su opet prvaci. Ja se nadam da su se posle derbija istrošili i da možemo kroz to da ih napadnemo. Sa Čaira niko lako nije odneo bodove nadam se da ćemo nastaviti tako. Nadam se da ćemo, kao i do sada pred našim navijačima odigradi dobro. Bilo bi lepo da kao na Banjici do kraja držimo utakmicu u egalu i onda vidimo šta može da se uradi, zaključuje Bolović.

Utakmica 11. kola Superlige Nais-Partizan na programu je u subotu (26. maj) u 20h. Ulaz je slobodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.