Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

 

Fudbalski klub“ Radnički“ iz Niša je 26.07.2017 godine podneo zahtev za odlaganje utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja je zakazana za petak u 17.30h.

Podsećamo da je stadion još uvek u rekonstrukciji i njime zvanično rukovodi izvođač radova „MD gradnja inženjering transport“ koja je  u sredu 26.jula i obavestli Radnički „da stadion nije bezbedan za odigravanje utakmice, jer  je potrebna hitna intervencija na elektro instalacijama“.

Takođe istog dana „EPS distribucija“ je dopisom obavestla niški klub da su izlaskom na teren utvrđene nepravilnosti, odnosno da je priključni vod, koji je zatečen na licu mesta, tehnički neispravan i nebezbedan za građane i okolinu.

Zbog toga se FK Radnički obratio FSSu i Zajednici Super Lige Srbije i zatražio odlaganje ove utakmice do daljnjeg, jer na teritoriji Grada Niša i Nišavskog okruga ne postoji ni jedan stadion, odnosno sportski objekat koji ispunjava uslove za odigravanje superligaških utakmica.


Povezane vesti

Aleksandar Jovanović sjajno započeo novu sezonu u Orhusu (VIDEO)

Aleksandar  Jovanović, nekadašnji golman Radničkog, odlično je startovao u redovima Orhusa u Superligi Danske. Osvojen je bod u gostima, a

Miljković najbolji na memorijalu “Dejan Živić” (VIDEO)

U Nišu je u Domu gluvih i nagluvih organizovan X Memorijalni brzopotezni turnir u šahu, “Dejan Živić 2018”. Na turniru

Juniori Niša najbolji i u lou kiku

Na juniorskom prvenstvu Srbije u disciplini lou kik, proteklog vikenda održanom u Vranju, borci Kik boks kluba Niš još jednom

2 comments

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*