Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

 

Fudbalski klub“ Radnički“ iz Niša je 26.07.2017 godine podneo zahtev za odlaganje utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja je zakazana za petak u 17.30h.

Podsećamo da je stadion još uvek u rekonstrukciji i njime zvanično rukovodi izvođač radova „MD gradnja inženjering transport“ koja je  u sredu 26.jula i obavestli Radnički „da stadion nije bezbedan za odigravanje utakmice, jer  je potrebna hitna intervencija na elektro instalacijama“.

Takođe istog dana „EPS distribucija“ je dopisom obavestla niški klub da su izlaskom na teren utvrđene nepravilnosti, odnosno da je priključni vod, koji je zatečen na licu mesta, tehnički neispravan i nebezbedan za građane i okolinu.

Zbog toga se FK Radnički obratio FSSu i Zajednici Super Lige Srbije i zatražio odlaganje ove utakmice do daljnjeg, jer na teritoriji Grada Niša i Nišavskog okruga ne postoji ni jedan stadion, odnosno sportski objekat koji ispunjava uslove za odigravanje superligaških utakmica.


Povezane vesti

Zvezda u šampionskom ritmu prodefilovala Čairom (VIDEO)

Potpunom kontrolom igre, konstantnim presingom i odličnom fizičkom priprepom fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički na Čairu sa i još

Brzinska trka na rolerima

U četvrtak 23. novembra, u balon sali u Niškoj banji, sa početkom od 19 sati, biće održana brzinska roler trka.

Vaterpolisti Naisa nesavladivi na Čairu (VIDEO)

Vatrepolisti Naisa nastavili su pobednički niz na domaćem terenu. Oni su u 13. kolu Regionalne A2 lige savladali Kataro sa

2 comments

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.