Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

Odlaže se utakmica između Radničkog i Mladosti zbog nebezbednosti !?!

 

Fudbalski klub“ Radnički“ iz Niša je 26.07.2017 godine podneo zahtev za odlaganje utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja je zakazana za petak u 17.30h.

Podsećamo da je stadion još uvek u rekonstrukciji i njime zvanično rukovodi izvođač radova „MD gradnja inženjering transport“ koja je  u sredu 26.jula i obavestli Radnički „da stadion nije bezbedan za odigravanje utakmice, jer  je potrebna hitna intervencija na elektro instalacijama“.

Takođe istog dana „EPS distribucija“ je dopisom obavestla niški klub da su izlaskom na teren utvrđene nepravilnosti, odnosno da je priključni vod, koji je zatečen na licu mesta, tehnički neispravan i nebezbedan za građane i okolinu.

Zbog toga se FK Radnički obratio FSSu i Zajednici Super Lige Srbije i zatražio odlaganje ove utakmice do daljnjeg, jer na teritoriji Grada Niša i Nišavskog okruga ne postoji ni jedan stadion, odnosno sportski objekat koji ispunjava uslove za odigravanje superligaških utakmica.


Povezane vesti

Nais naplatio dugove Valjevu

Igrači Naisa savladali su Valjevo u 13. kolu Prve A lige. Utakmica na Čairu završena je rezultatom 13:12 (2:3, 4:1,

Lola započela 2018. titulom u dublu

Tokom prošle nedelje je u Beogradu završen međunarodni turnir u okviru Tennis Europe Junior Tour-a za teniserke do 14 godina.

Fudbalski klub iz Kine u poseti Niškoj Banji (VIDEO)

U poseti Nišu, tačnije Niškoj Banji nalazi se jedan fudbalski klub iz Kine, iz Šenžena… sparing partneri u Nišu biće

2 comments

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*