Caki ipak ostao u Radničkom. Vratio se i Pavkov

 

Milana Pavkov, je ponovo u dresu Radničkog, pošto su Nišlije uspele da ga pozajme od Crvene Zvezde, kluba u kome Pavkov u nije uspeo da se izbori za minutažu. U tabor crveno-belih Pavkov je otišao u prošloj polusezoni i to kao najbolji strelac tima sa Čaira u dotadašnjem delu prvenstva

koji je bio najbolji strelac u našem timu pre odlaska za beogradski klub. Smatramo da je ova pozajmica u interesu Crvene zvezde i Radničkog, kao i Pavkova koji se vraća u naš tim kako bi se pre svega igrom u oštroj konkurenciji izborio da postane deo prvog sastava u Zvezdi, a zatim i da nastavi sa razvojem svoje karijere i svog nesumnjivog talenta.

U niškom klubu ističu „da je cilj da se obezbede uslovi za nesmetani napredak Pavkova, jer je ugovorom o njegovoj prodaji Zvezdi definisano da Radnički dobije 30 odsto od transfera kada Pavkov bude napuštao beogradski klub.

U svakom slučaju očekujemo da Pavkov tokom igranja u Nišu opravda poverenje oba kluba i brzo se vrati na sam vrh liste najboljih strelaca“.

Pored toga sa Čaira javljaju da su nastavili dugogodišnju uspešnu saradnju sa Sašom Stojanovićem popularnim Cakijem, potpisavši ugovor na godinu dana od današnjeg dana.

Kada će njih dvojica debitovati na stadionu Čair zavisi i od toga kada će biti stvoreni uslovi za odigravanje utakmica na njemu jer to u ovom momentu, zbog neispravnih elektrovodova, nije bezbedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.