Svetski dan zdrave hrane obeležen u OŠ Zoran Đinđić (VIDEO)

Svetski dan zdrave hrane obeležen u OŠ Zoran Đinđić  (VIDEO)

Sport i zdravstvo ruku pod ruku. U toku je kampanja “Oktobar – mesec pravilne ishrane”, koja se  uz podršku Ministarstva zdravlja realizuje na teritoriji cele Srbije. Ova kampanja u Nišu je potpomognuta Institutom za javno zdravlje u Nišu, srednjom Ugostiteljsko-turističkom školom i kompanijom Benlian food. Cilj je skretanja pažnje javnosti da se pravilne navike u ishrani stiču u najranijim uzrastima života. Usvajanje zdravih stilova života omogućeno je zajedničkim angažovanjem zdravstvenih i obrazovnih ustanova, uz učešće roditelja, medija, društveno-humanitarnih, sportskih, kulturnih i drugih organizacija i udruženja, a to je ovoga puta na delu pokazano u Osnovnoj školi Dr Zoran Đinđić u niškom prigradskom naselju Brzi Brod.

U ovoj školi pod budnim okom Snežane Nikolić, nastavnika razredne nastave realizovan je i kulturno-zavabni program posvećen Svetskom danu hrane.

Veliki broj dece uzeo je učešće-jedni su pevali, drugi recitovali, treći izvodili skečeve, neki bili u publici…. Za sve njih zajedničko das u mogli da probaju zdravu hranu i da ponešto o pravilnoj ishrani i nauče.


Povezane vesti

Radnički najzad i na Čairu. U nedelju protiv Rada (VIDEO)

Prvoligaš sa Čaira najzad će se, tek u 5. kolu superlige, predstaviti i domaćoj publici. Posle startnog poraza od Crvene

Sportski dan u Čairu u okviru festivala “PozitivNI” (VIDEO)

Sportsko nedeljno prepodne i rano popodne u parku Čair zatvirilo je ovogodišnji četvorodnevni ulični art Festival „PozitivNI“. Gotovo cela parkovska

Finale Amaterske košarkaške lige u nedelju u Čairu (VIDEO)

Nakon odigranih više od 50 utakmica i nakon više od 5 meseci takmičenja došlo je vreme da se treća sezona

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*