Borilački spektakl – 5. Kik-boks trofej Niša

Borilački spektakl – 5. Kik-boks trofej Niša

Na Amfiteatru nišavskog keja, u okviru Medijana kupa, u nedelju 8. jula od 20 časova, biće održan „5. Kik-boks trofej Niša“.

Najbolji kik-bokseri iz regiona – Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske i Srbije, predstaviće se niškoj publici kroz devet borbi. Među učesnicima spektakla je čak 10 reprezentativaca iz pomenutih država.

Organizator događaja je Kik-boks klub „Niš“ a pokrovitelj Gradska opština Medijana.

U KBK „Niš“ i Boks klubu „Vitez“ kažu da će opština Medijana, od ove godine, biti tradicionalni domaćin svih budućih „Trofeja“. Takođe najavljuju da će, već sledeće večeri (u ponedeljak 9. jula) na istom prostoru, biti održano i takozvano Veče borilačkih veština, na kome će biti promovisani kik-boks, boks, karate, džudo, tekvondo, kapuera, aikido i ostali borilački sportovi.

Peti kik-boks trofej Niša imaće i humanitarni karakter jer će se prve večeri, uporedo sa borbama, održati i aukcija sportskih dresova koju organizuje Sekcija sportskih novinara Niša u cilju prikupljanja sredstava za lečenje novinara Aleksandra Nikolića.


Povezane vesti

Fanatizam otpisanih

Nije lako ove sezone ići u nišku dvoranu “Čair” na utakmice Konstantina. Šta ću, moram, “posao je takav, ni ja

Dan plesa u Aleksincu – Dance studio „Ronde“ (VIDEO)

Svetski dan plesa, 29.april, u Aleksincu je – svetski obeležen, jer ono što su izvele plesačice Dens studija Ronde, zaista

Najbolji sportisti GO Pantelej

Najbolji sportista GO Pantelej u 2016. je odbojkaš Predrag Pržić koji je, učešćem u Super ligi, promovisao svoj gard i

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*