Borilački spektakl – 5. Kik-boks trofej Niša

Borilački spektakl – 5. Kik-boks trofej Niša

Na Amfiteatru nišavskog keja, u okviru Medijana kupa, u nedelju 8. jula od 20 časova, biće održan „5. Kik-boks trofej Niša“.

Najbolji kik-bokseri iz regiona – Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske i Srbije, predstaviće se niškoj publici kroz devet borbi. Među učesnicima spektakla je čak 10 reprezentativaca iz pomenutih država.

Organizator događaja je Kik-boks klub „Niš“ a pokrovitelj Gradska opština Medijana.

U KBK „Niš“ i Boks klubu „Vitez“ kažu da će opština Medijana, od ove godine, biti tradicionalni domaćin svih budućih „Trofeja“. Takođe najavljuju da će, već sledeće večeri (u ponedeljak 9. jula) na istom prostoru, biti održano i takozvano Veče borilačkih veština, na kome će biti promovisani kik-boks, boks, karate, džudo, tekvondo, kapuera, aikido i ostali borilački sportovi.

Peti kik-boks trofej Niša imaće i humanitarni karakter jer će se prve večeri, uporedo sa borbama, održati i aukcija sportskih dresova koju organizuje Sekcija sportskih novinara Niša u cilju prikupljanja sredstava za lečenje novinara Aleksandra Nikolića.


Povezane vesti

Nini Stajković srebro na bokserskom “Kupu nacija”

Na bokserskom spektaklu „Kup nacija“ koji je održan u Somboru od 10. do 14. januara 2018. u organizaciji Bokserskog saveza

Umesto Trifunovića na Čairu ipak Kojić

Iako je najavljen kao pojačanje za prolećni deo prvenstva, po svemu sudeći, Miloš Trifunović neće ponovo obući dres niškog Radničkog.

Rečeno – učinjeno, Nais slavio u Valjevu!

Igrači Naisa slavili su u srpskom derbiju 8. kola Regionalne A2 lige rezultatom. Nais je u Valjevu, protiv istoimenog tima

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*