Uspešne provere Železničara u Makedoniji

Rukometaši Železničara upisali su dve pobede i poraz na mini pripremnoj turneji u Makedoniji. Izabranici Josifa Petkovića prvo su, u petak Bitolju, poraženi od ekipe Eufarm Rabotnik sa 24:21 (11:12). Samo dan kasnije Želeničar se revanširao domaćinu i slavio sa 23:22 (13:9).  Istog dana niški rukometaši su odigrali prijateljski duel sa Prilepom, koji je završen rezultatom 25:30 (12:17).

ĐUKIĆ NOVO POJAČANJE NIŠLIJA

foto: rkzeleznicar-nis.com

Dok je ekipa bila u Makedoniji, Uprava niškog kluba potpisala je ugvor sa desnim krilom Milanom Đukićem. Nekadašnji reprezentativac Srbije rođen je u Kragujevcu 1958. godine. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Radnički, Borac iz Banjaluke, Meškov iz Bresta i Vojvodinju, iz koje stiže u Niš.

Čvrsto sam bio rešio da karijeru nastavim u inostranstvu, odbio sam već neke domaće ponude, ali ova priča u Železničaru me je baš privukla. Kada se u rukometnim krugovima pomene Niš, to zaista ima posebnu težinu. Stvara se jedan ozbiljan klub i jedva čekam da se pojavim na treningu sa momcima od kojih sam sa mnogima već igrao zajedno, kao recimo sa Zlatanovićem, Gemaljevićem, Spasićem, Vučkovićem… Verujem da možemo mnogo već ove sezone,rekao je Milan Đukić, a prenosi sajt kluba.

Đukić će se ekipi priključiti od ponedeljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.