Uslovi korišćenja

USLOVI  KORIŠĆENJA

Firma “South Media” posetiocima obezbeđuje korišćenje sadržaja sportjuga.rs portala (Sport juga). Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sportjuga.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sportjuga.rs portal sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sportjuga.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i sportjuga.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svakim pristupom portalu sportjuga.rs ili bilo kom njegovom delu smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Pristup sportjuga.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

AUTORSKA PRAVA

Produkcija “South Media” vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni na portalu sportjuga.rs.

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u obimu od maksimalno 150 slovnih znakova i to isključivo sa početka teksta – osim u slučaju kada je sa uredništvom portaala sportjuga.rs postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navođenje izvora (Sport juga) i kompletnog linka do preuzetog teksta.

Uz preuzete fotografije ili video sadržaje, obavezno je navođenje Sporta juga kao izvora.

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

KOMENTARI POSETILACA

Sport juga zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Sport juga ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

 

LINKOVI NA DRUGE VEB STRANICE

Sport juga ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala i nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu posetioca portala i oglašivača.

Sport juga objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji Sport juga nema niti može imati uticaja. Samim tim Sport juga nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

 

IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Sport juga zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.