Ivan Jević novi šef struke Radničkog (VIDEO)

Ivan Jević, doskorašnji trener omladinaca Brodarca Novi je šef stručnog štaba niškog superligaša. Posle neočekivane smene Austrijanca Pakulta, koji je ostvario odlične rezultate, uprava Radničkog je odlučila da ukaže priliku mladom stručnjaku kome će ovo biti prvi angažman u seniorskoj ekipi.

Jević naglašava da mu to neće predstavljati problem kao i da je upoznat sa viskoim ambicijama kluba i da se nada da će uspeti da opravda poverenje čelnika kluba.

Na prvom sastanku sa niškim medijima novi trener Nišlija je još naglasio da ceni rad i rezultate prethodnika i da će probati da unapredi sistem igre koji je Austrijanac uspostavio.

Ugovor sa Jevićem će biti sklopljen na godinu dana.

U tome će mu pomoći pomoćni trener Boban Dmitrović koji je tu funkciju obavljao i kod austrijskog stručnjaka Petera Pakulta.

Dmitrovic naglašava da smena na klupi nije neobična stvar za današnji fudbal nigde u svetu i da svi, kao profesionlci, moraju da se povinuju odluci uprave, naročito što je raskid sa prethodnim šefom bio sporazumni.

Golman Mladen Živković je naglasio da gostovanje Bačkoj za dva dana, neće uopšte biti lako, bez obzira na trenutni odnos na tabeli, ali da će Radnički sigurno ići na sva tri boda u tom meču.

 Utakmica sa Bačkom je na programu u subotu sa početkom od 16h.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.