Naisa protiv Faranki u 1/8 EHF Eurokupa (VIDEO)

 

Naizgled dobar žreb. Utakmice se igraju 8/9.januara i 15/16.januara

 

Na žrebu za 1/8 finala EHF Evrokupa Naisa je naizgled dobro prošla. Za protivnika je dobila ekipu H71 sa Farskih ostrva.

 

Videćemo. Tačno je da smo izbegli najjače protivnike. Ono što znamo je da se na ostrvu gaji danski stil rukometa. Pripremićemo se u svakom slučaju-komentariše odmah nakon žrebanja Živojin Maksić, trener Naise.

 

Faranke su u  1.kolu eliminisale ekipu Čaira iz Skoplja 43-26 i 35-27, dok su u 2.kolu bile bolje od švajcarske ekipe Spono Eagles 36-26 i 29-31. Sve utakmice igrane su u Toršavnu, na Farskim ostrvima.

 

Na sajtu tima sa farskih ostrva http://www.h71.fo protivnik u 1/8 finala najavljuje se kao tim za klasu ili dve bolji od prethodnih protivnika u EHF Evrokupu.

 

U prvoj utakmici Naisa bi 8-og ili 9-og januara trebalo da bude domaćin, dok bi revanš meč na farski ostrvima trebalo da se igra 15-og ili 16-og januara, ali to će već zavisiti i od dogovora dva kluba.

 

Drugi srpski tim, Bekament iz Aranđelovca dobio je za protivnika holandsku ekipu Venlo Kabuter.

 

U ostalim mečevima sastaju se: Dunajska Streda iz Slovačke, sa švedskim Kristijanštadom, turski Izmir sa španskom Gran Knarijom, holandski Unirek sa španskom Malagom, izraelski Makabi sa Elčeom iz Španije, češki Sokol Pišek sa IBV-om sa Islanda,  i italijanski Briksen sa Galičankom iz Ukrajine.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.