Naisa pružila dobar otpor šampionu

Naisa je poražena od aktuelnog šampiona u Jagodini, ali je itekako pokazala da protiv ove ekipe može da igra. Tim Svetislava Jovanovića odigrao je borbeno i hrabro i u većem delu držao egal u utakmici.

-Jesmo poraženi, ali sam zadovoljan, pre svega borbom i zalaganjem. Promašili smo neke sedmerce i otvorene šuteve i zbog toga smo poraženi. Mislim da smo puno dobili u ovom susretu. Imamo novu ekipu koja je sada postala svesna da može puno u tekućem šampionatu – ističe „Beli“ Jovanović.

Naisa je odlično otvorila utakmicu, tako da u prvih 5 minuta nije primila gol i vodila je sa 3-0 golovima Katarine Radović i Nade Pejović. Na poluvremenu je bilo 16-15 za Jagodinu, a „gol za gol“  igralo se sve do polovine drugog poluvremena, pa je tako u 47.minutu bilo 22-21 za domaći tim. Ipak, favorizovana domaća ekipa stigla je u finišu susreta do pobede, a Naisa je pokazala da joj je i ove godine mesto u samom vrhu.

Jagodina, hala „Jasa“, Gledalaca: 400; Sudije: J.Jakovljević, V.Antić; Sedmerci: Jagodina 2(2), Naisa 8(5); Isključenja: Jagodina 12 minuta, Naisa 6 minuta.

ŽRK Jagodina: Stepanović, Vučković 6, Jevtić, Gojković 8, Glišović, Mitrović 11, Jovanović, Bogojević2, Aleksić, Bogdanović, Đurašinović, Tatar 1, Žižić, Adžić 4, Nišavić, Ašanin.

ŽRK Naisa: Čogurić, Ivanović, Radović 6, Karalić, Filipović 5, Stefanović, Zdravković 1, Tanasković 1, Bojičić 2, Nikolić, Petković, Stamenković, Stojanovska 4, Pejović 8.

Naisa narednu utakmicu igra već u utorak 30.oktobra od 18,30 u hali „Čair“ protiv ekipe Bora. To je utakmica 7.kola Super lige koja se igra ranije zbog obaveze Naise u Čelendž kupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.