AKL: Favoriti se već izdvojili (VIDEO)

 

Još jedno kolo Amaterske košarkaške lige je iza nas. Favoriti su se odvojili i napravili lepu zalihu i zauzeli vrh tabele za sebe. Prošlogodišnje tri najbolje ekipe i ove sezone nastavljaju tamo gde su stali.

 

 

Neradnički i Izmene su pregazili svoje rivale i lako došli do pobeda, dok je ekipa Tajchy Thundersa imala malo teži zadatak, ali su na kraju ipak uspeli da savladaju Tvrđavu koja se borila do samog kraja, ali desetkovana povredama, ali najviše pogođena izostankom Tokalića, najboljeg centra lige, nije mogla više u ovom meču, a pitanje je i koliko će moći ove sezone, u ovakvom sastavu.

 

Do prve pobede u sezonu stigla je nova ekipa ove sezone, Margerski Tigrovi savladali su još jednog novajliju Los Santos i prikucali je za dno tabele uz ekipu AKK Rekreativci i najneprijatnijeg iznenađenja ekipu Bulevara koja je poražena od probuđenih Medveda.

 

Posle kiksa u prošlom kolu, ekipa KK Senior se vratila na pobednički kolosek, pa je najnovija žrtva bila ekipa Brew Crew. Iako je pobeda bila ubedljiva, primetno je bilo odsustvo najboljeg igrača ekipe Đukića zbog povrede, a čiji povratak sigurni smo seniori priželjkuju što pre.

 

Pobede u ovom kolu su još zabeležili i Kraljevi ove igre i KK Kolibri, koji su u neizvesnim utakmicama bili bolji od Trust the Process-a, odnosno NeposlušNih.

 

Najbolji indeks korisnosti (32) u ovom kolu imao je sjajni Milenković iz ekipe Brew Crew, on je u već pomenutom porazu svoje ekipe zabeležio 22 skoka i 20 poena. Ali, kako je njegova ekipa poražena, titula MVP kola odlazi sasvim zasluženo u ruke Strahinje Krstića iz ekipe Niški medvedi koji je bio zaista sjajan u trijumfu svoje ekipe i uz dabl dabl učinak, 25 poena i 12 skokova, zabeležio indeks korisnosti 31.

 

Ekipa Durlantule je bila slobodna u ovom kolu.

 

 

 

REZULTATI 4. KOLA:

 

Margerski Tigrovi – Los Santos 64:57

Neradnički – Old School Wolves 66:54

NeposlušNi – AKK Kolibri 46:49

Trust the Process – Kraljevi ove igre 47:48

Izmene – AKK Rekreativci 61:30

AKK Tvrđava – Tajchy Thunders 53:64

Niški medvedi – Bulevar 61:48

Brew Crew – KK Senior 45:65

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.