Stonoteniserke “Josip Kolumba” uspešne i u superligaškom društvu (VIDEO)

Stonoteniski klub „Josip Kolumbo“ se ne šali. Na otvaranju superlkigaške sezone u Stonoteniskom domu, niški klub preslišao je ekipu NS 2011 iz Novog Sada rezultatom 4-1.

Početak meča nije baš naslućivao hepiend. Monika Molnar Knežević, iako favorit, poražena je u prvom susretu od Jasmine Vujin, ali onda je krenulo sve po planu trenera Dušana Popovića.

Najpre Olga Mijailović donosi prvi poen svojoj ekipi, a onda Ivana Vejnović donosi još dva poena bez izgubljenog seta, a iskupila se i Monika Molnar Knežević  koja maksimalnim rezultatom dobija Kristinu Tot.

Nišlijke su ovom pobedom potvrdile da su kandidati za visok plasman u tekućem šampionatu. U prva dva kola u gostima, niški tim imao je polovičan učinak, a nakon premijere na domaćem parketu i prve pobede, Josip Kolumbo nalazi se tamo gde mu je po kvalitetu i mesto, na četvrtom mestu koje će na kraju osnovnog dela prvenstva voditi u plej of.

U narednom kolu niški stonoteniski superligaš gostuje ekipi Panonije koja za sada ima maksimalni učinak, tri pobede u tri kola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.