Gradonačelnica posetila rukometašice pred finale Kupa

Trening Naise posetila Gradonačelnica Dragana Sotirovski

 

Rukometašice Naise pripremaju se sa velikim ambicijama za završni turnir nacionalnog kupa, a podrška je stigla i od Gradonačelnice-lično!

 

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prisustvovala je treningu Naise i jednom od najuspešnijih niških sportskih kolektiva poželela da u Niš donese novi pehar:

„Prisustvovala sam treningu Ženskog rukometnog kluba „Naisa“ i razgovarala sa trenerom i igračicama uoči finalnog turnira Kupa Srbije koji se održava u Smederevu 12. i 13. marta. Htela sam da vidim uslove u kojima rade i treniraju igračice koje su veoma motivisane da osvoje prestižno takmičenje i trofej donesu u Niš.

Želim im da ostvare zacrtani cilj, a da sportski uspeh iz Smedereva zajednički obeležimo sledeće sedmice u Nišu. Kup je naš!!!“.

 

Naisa se u polufinalu nacionalnog kupa u petak 12.marta od 19,00 sati sastaje sa ekipom Bekamenta, dok drugi polufinalni par čine ekipe Jagodine i Bora.

 

Pobednici polufinalnih susreta sastaju se u velikom finalu, u subotu od 18,00 sati uz direktan  prenos na Javnom servisu (RTS2).

2 Comments

 1. ККК Наис
  10/03/2021 - 08:42

  Кошаркаши у колицима Наиса на данашњи дан имају следећи биланс:
  *130 дана од истеривања из Ниша без права на тренинг у свог граду,
  *2 године од покретања тренажних активности (увек са архитектонским баријерама),
  *7 дана од обећања за пријем у Градску кућу.
  Град Ниш подржава и финансира профи спорт, а маргинализује спорт особа са инвалидитетом.

  Reply
  • Realno
   10/03/2021 - 11:09

   Trenutno grad Niš uopšte ne podržava sport. Ni profesionalni ni za osobe sa invaliditetom. Naravno, podrška košarkašima u kolicima.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.