STK Nais obeležio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom (VIDEO)

STK Nais obeležio Međunarodni dan osoba sa invaliditetom (VIDEO)

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom 3. decembar Stonoteniski klub Nais je kao i prethodnih godina obeležio radno. U sali Stonoteniskog doma održan je revijalni turnir na kome su pored igrača Naisa učestvovali i prijatelji kluba.

Ovim turnirom praktično je i stavljena tačka na jako uspešnu sezonu za stonotenisere Naisa.

Pored uspeha na takmičarskom, u klubi ističu uspehe i na organizacionom planu jer su se pokazali kao odlični domaćini dva prestižna stonoteniska turnira.

Ekipa portala Sport juga, koja se našla među prijateljima Stonoteniskog kluba Nais, na svojoj koži je osetila koliko kvalitetno se radi u ovom klubu, jer smo uz sav uloženi trud zauzeli utešno poslednje mesto na turniru.


Povezane vesti

Pobeda Naise na startu plej-ofa (VIDEO)

ŽRK Naisa-ŽRK Zaječar 36-24 (18-15) Rukometašice Naise startovale su pobedom u plej ofu Super lige pošto su u hali “Čair”

Pionir košarke u poseti Spomen muzeju

Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović organizovao je u ponedeljak 12. marta prijem za jednog od pionira srpske košarke, profesora

Plivački klub “Sveti Nikola” uspešan na Prvenstvu centralne Srbije

Proteklog vikenda u Paraćinu je održano I kolo Prvenstva centralne Srbije u plivanju u oranizaciji  parćinskog Plivačkog kluba Viking i

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.