Trio još dve godine u Železničaru

Trio još dve godine u Železničaru

Rukometni klub Železničar produžio je ugovore na još dve godine sa kapitenom Miroslavom Kocićem, Đorđem Spasićem i Aleksandrom Pavlovićem.

Niški tim saopštio je ovu vest na zvaničnim profilima na društvenim mrežama gde su naveli:

Aleksandar Pavlović, Miroslav Kocić i Đorđe Spasić danas su i formalno potpisali nove, dvogodišnje ugovore sa Železničarom. Idemo dalje zajedno, u nove pobede!

Produžetak saradnje sa pomenutim igračima najavljen je još 11. mata, a prvi čovek kluba Ljubomir Pavlović tada je rekao.

Na taj način smo već sada sačuvali, ne samo „kostur“, nego gotovo čitavu ekipu, jer skoro svi ostali igrači već imaju važeće ugovore i za sledeću sezonu. Postupamo planski, obezbedili smo kontinuitet koji dugo nije postojao u našem klubu, tako da sada možemo da se okrenemo popuni određenih pozicija u timu, u skladu sa smernicama stručnog štaba.

Od ranije je poznato da je produžen sa trenerom Đorđem Teodoroviće. Strateg Želje je na nedavnom završnom okupljanju izajavio da se već sada radi na formiranju tima za novu sezonu.

Železničar je u sezoni, koja je poništena zbog korona virusa, imao samo jedan poraz za 140 dana, u periodu od oktobra do marta.


Povezane vesti

Dunja Tasić opet u Naisi

Iskusna srpska internacionalka Dunja Tasić  najnovije je pojačanje Naise na spoljnim pozicijama. Dunja u Niš stiže iz italijanskog Briksena okićena

AKL: Atraktivni potezi obeležili treće kolo (VIDEO)

Nakon nedelju dana pauze na teren su se vratili košarkaši amateri i rekreativci zaljubljeni u ovu igru.   Iako je

Generalna proba Naise u subotu sa Bekamentom

Stručni štab Naise na čelu sa Svetislavom Jovanovićem privodi kraju pripreme za nastavak rukometnog šampionata, ali i iskušenja koja  jedini

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.