Naisa na korak od trećeg mesta

Naisa je u drugom meču bila još ubedljivija protiv Medicinara i nakon prve pobede sa 13 golova razlike, u drugom je slavila sa 16 golova razlike!  Kada jedan tim u rukometu postigne 50 golova iluzorno je govoriti o razlici u kvalitetu.

Naisa u ovom trenutku jeste kvalitetniji tim i znatno bolje fizički spremniji, što su igračice na terenu i pokazale, Gotovo čitav meč igračice Naise “torpedovale” su gol Tamare Glišić nakon brzih kontranapada, a posebno se istakla Andrijana Tatar koja je dobro istrčavala kontre i meč završila sa 11 golova što je bilo dovoljno da bude proglašena I za igračicu utakmice.

Trener Svetislav Jovanović ukazao je šansu svim igračicama, a u 54.minutu učinilo se da u sali OŠ “Dušan Radović” ima bar duplo više od 200 ljubitelja rukometa koji su gromoglasno pozdravili prvi, izuzetno efektan  gol mlađane Sanje Stamenković. Igračice sa klupe pokazale su da na njih itekako može da se računa jer polako sazrevaju kao igrači, a trener Jovanović sačuvao je “glavne” igračice za treći, verovatno odlučujući meč, koji se već u ponedeljak, 30.aprila, od 18.30 sati igra u hali “Čair”.

Treba reći i to da je tim Medicinara u drugom poluvremenu dodatno bio oslabljen jer se povredila Suzana Ćubela, ponajbolja igračica gošći, ali je zato svoj raskošni talenat potvrdila Aleksandra Stamenić koja je postigla 8 golova I pokazala da se dobro snalazi i na poziciji krila, beka šutera, organizatora igre…

Sala OŠ “Dušan Radović”. Gledalaca: 200. Sudije: I.Nikolić, D.Cvetković. Sedmerci: Naisa 2 (2),  Medicinar 4 (1). Isključenja:  Naisa  6 minuta, Medicinar 2 minuta.

NAISA: Stranjanac , Karić , Nikolić 4, Milojević 2, Karalić 4, Žarković , Đoković 3 , Stefanović  4, Radović 4 , Simić 4,  Petković 3 ,  Stamenković 2, Miličić 4, Tanasković 2 , Filipović 5, Tatar 9.

MEDICINAR:  Vragolić 1, Milošević 3, Ćubela 11, Perić, Ručnov 6, Mijailović, Stamenić 8, Vidić, Glišić, Spasojević , Prelević 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.