Teniski rekreativci još jednom pokazali humanost

 

U subotu 11. juna 2022. godine završen je tradicionalni ekipni Majski humanitarni teniski turnir koji je trajao mesec dana, a ove godine je organizovan povodom humanitarne akcije – za devetnaestogodišnju sugrađanku Marinu Đorđević koja boluje od leukemije. Na turniru je učestvovalo 10 ekipa sa preko 60 igrača i prikupljena su sredstva u iznosu od 70.000 dinara.

 

 

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa „Pamaxa“ u sastavu: Vladimir Spasić, Miladin Pavlović, Vladimir Ranđelović, Đorđe Kulić i Saša Stojanović koji su u finalu pobedili ekipu „Moderna“ u sastavu: Zoran Momčilov, Saša Ristić, Dimitrije Đokić i Milan Petrović. Treće mesto pripalo je ekipi „Lavovi“ sastava: Janko Gocić, Marjan Stančić, Aleksandar Jurela, Nenad Milutinović i Dejan Stamenković. Titulu najboljeg igrača na turniru poneo je igrač ekipe „Moderna“ Dimitrije Đokić.

 

 

Turnir je protekao u dobroj zabavi, sportskom duhu, fer pleju i što je najvažnije još jednom su organizatori pokazali da postoje ljudi dobrog i velikog srca. Turnir je organizovao Klub teniskih rekreativaca iz Niša.

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.