Akcija “Stop! Svi na sport” se širi na čitav okrug (VIDEO)

Akcija “Stop! Svi na sport” se širi na čitav okrug (VIDEO)

Jedna od najlepših i najmasovnijih sportskih manifestacija za osnovce  “Stop! Svi na sport”, na pragu je novog prolećnog izdanja koje će biti realizovano od 23. do 25. aprila u parku Čair. Takmičenje, koje prevashodno ima za cilj promociju sporta, fer-pleja i zdravih stilova života, tradicionalno se realizuje kroz nadmetanje na sportskim poligonima kao što su atletika, gimnastika, odbojka, streličarstvo, tekvondo, orijentiring i poznavanje osnovnih propisa za bezbednost u saobraćaju. Veoma je popularno među malim četvrtacima i njihovim nastavnicima o čemu svedoči sve veći broj učesnika iz sezone u sezonu.

Organizatori kažu da, kada je reč o težini zadataka i vrsti poligona, neće biti iznenađenja u odnosu na prethodne godine, pa će takmičari moći dobro da se pripreme kako bi osvojili vredne nagrade.

Za razliku od prethodnih godina kada je većina učesnika dolazila iz niških škola, 2019. će biti posebna po tome što će se manifestaciji pridružiti i četvrtaci iz čitavog okruga. Do sada su učešće prijavile čak 42 škole.

Akciju “Stop” Svi na sport” tradicionalno organizuju Sportski savez, Policijska uprava i Školska uprava grada Niša uz pokroviteljsku podršku Grada.


Povezane vesti

Iz Radničkog najavljuju čudo protiv Makabija (VIDEO)

U četvrtak Radnički očekuje utakmica sezone. Na revanš  na Čair dolazi ekipa izraelskog Makabija koja je prvi meč u Tel

Zvanično otvoren Svetski kup u paraglajdingu (VIDEO)

Planetarni paraglajding spektakl, doveo je u Srbiju i Niš krem svetskog vazduhoplovstva. Svetski kup u preletu paraglajderom okupio je tačno

Želja ubedljivo do osmog trijumfa (VIDEO)

Rukometaši Železničara savladali su u devetom kolu Superlige ekipu Požarevca. Duel u Nišu završen je rezultatom 35:26 (15:11). Niški tim

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.