Akcija “Stop! Svi na sport” se širi na čitav okrug (VIDEO)

Akcija “Stop! Svi na sport” se širi na čitav okrug (VIDEO)

Jedna od najlepših i najmasovnijih sportskih manifestacija za osnovce  “Stop! Svi na sport”, na pragu je novog prolećnog izdanja koje će biti realizovano od 23. do 25. aprila u parku Čair. Takmičenje, koje prevashodno ima za cilj promociju sporta, fer-pleja i zdravih stilova života, tradicionalno se realizuje kroz nadmetanje na sportskim poligonima kao što su atletika, gimnastika, odbojka, streličarstvo, tekvondo, orijentiring i poznavanje osnovnih propisa za bezbednost u saobraćaju. Veoma je popularno među malim četvrtacima i njihovim nastavnicima o čemu svedoči sve veći broj učesnika iz sezone u sezonu.

Organizatori kažu da, kada je reč o težini zadataka i vrsti poligona, neće biti iznenađenja u odnosu na prethodne godine, pa će takmičari moći dobro da se pripreme kako bi osvojili vredne nagrade.

Za razliku od prethodnih godina kada je većina učesnika dolazila iz niških škola, 2019. će biti posebna po tome što će se manifestaciji pridružiti i četvrtaci iz čitavog okruga. Do sada su učešće prijavile čak 42 škole.

Akciju “Stop” Svi na sport” tradicionalno organizuju Sportski savez, Policijska uprava i Školska uprava grada Niša uz pokroviteljsku podršku Grada.


Povezane vesti

“Zlatna rukavica” održana u niškom “Čairu” pripala Babiću

Vladan Babić osvojio 61. “Zlatnu rukavicu” koja je održana u niškom “Čairu” Spuštena je zavesa na 61. međunarodni bokserski turnir

Druženje stonotenisera Balkana po 25. put u Nišu (VIDEO)

Jubilarni Evro-Balkans kup u stonom tenisu, po 25. put je održan u Nišu, a učesnici su bili  takmičari iz Severne

I mi “strongmena” za trku imamo

Proteklog vikenda u Pančevu je održano državno prvenstvo u “strongmen disciplinama”. Na izboru za najjačeg čoveka Srbije i niški klub

1 comment

Write a comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.