Španjolke prejake za Naisu

Rukometašice Naise poražene su u prvom meču 2.kola EHF Evrokupa od Klub Balonmano Elčea sa 33-23(18-10).

 

Pokazala je ekipa iz Španije da je u ovom trenutku kvalitetniji rival i već do poluvremena napravila nedostižnu prednost, 18-10.

 

Ekipa trenera Đorđa Teodorovića pokušala je da se u drugom delu ravnopravnije suprotstavi i da eventualno smanji razliku, kako sutrašnji revanš ne bi bio puka formalnost. U drugom delu Naisa jeste bolje odigrala, ali to nije bilo dovoljno da se prednost Elčea smanji.

 

Revanš meč takođe se igra u Elčeu, a Naisa je formalni domaćin u ovom susretu. Revanš se igra u nedelju, 16.oktobra, u 11,00 sati, a Naisa bi trebalo da napravi pravi podvig i da nadoknadi razliku iz prvog meča, kako bi se plasirala u dalje takmičenje.

 

 

Elče , Paberon Esperanca lag,Sudije: Đana Stela Marisi, Alehandra Andrea Pepe (Italija). Isključenja: Elče  4  minuta, Naisa   10 minuta; Sedmerci: Elče 5 (3) , Naisa   7 (5).

ŽRK Naisa: Kosanović 12 odbrana, Ivanović, Nedeljković, T.Petković, Milošević 1, Đurović, Veljković 4, Simonović. Mladenović, J.Stojanović 1, Stamenković 3, Nikolić 7, Rajković, Mihajlović 6, B.Stojanović, Milovanović.

KB Elče: Rodrigez 17 odbrana, Morales Klaure, Zukova 2, Agulo Pelegrin 2, Van Zij 4, Opedal 1, Navaro Žilbert 4, Garsija Mendez, Andreu Sempere 1, So Delgado Pinto 3, Gasko Aranc, Flores Adsuara 1, Benitez Gomez 4, Volfs 2, More Martinez 2, Teplitski 5.

 

foto: CB Elche/twitter

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.