Niške stonoteniserke zaustavljene u polufinalu plej ofa (VIDEO)

Stonoteniserke Josip Kolumba nisu uspele da se plasiraju u finale plej ofa pošto su poražene od ekipe Novog Sada sa 2-0.

U prvom meču u Novom Sadu domaća ekipa slavila je sa 4-1, a jedinu pobedu niškoj ekipi donela je Ivana Vejnović koja je savladala najbolju juniorku Evrope Sabinu Šurjan, a malo je falilo da do pobede stigne i Monika Molnar Knežević, koja je od rivalke poražena u neizvesnoj završnici.

U Niš je ekipa Novog Sada stigla pojačana ruskom reprezentativkom Janom Novikovom, koja je uz Sabinu Šurjan i Izabelu Lupulesku stigla do maksimalne pobede od 4-0. Ivana Vejnović bila je na pragu novog podviga, ali je Sabina Šurjan u neizvesnom meču ipak slavila sa 3-2.

U većem  delu susreta odlično je odigrala i Monika Molnar Knežević ali je uspela da osvoji samo jedan set protiv reprezentativke Srbije, Izabele Lupulesku.

U polufinalu plej ofa nastupila je i Olga Mijailović, dok je Ivana Gržalja bila na klupi.

Stonoteniserke Josip Kolumba se slažu da je pobedio bolji tim, ali su svi u klubu itekako zadovoljni tekućom sezonom.

Prvenstvo je za Josip Kolumbo završeno, a plasman među najbolje četiri ekipe je nekako po meri. Trener Dušan Popović za narednu sezonu najavljuje još bolje rezultate.

Ekipa Novog Sada je pokazala da je u ovom trenutku bolja ekipa, mada su Ivana, Olga, druga Ivana i Monika plenile gde god da se pojave…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.