Rukometašice Naise na odmoru

Od petka 29.novembra rukometašice Naise nalaze se na zasluženom odmoru. Polusezona je okončana na 3.mestu, uz 7 pobeda i 2 poraza, čime je plan i ispunjen. To je dobra početna pozicija pred nastavak prvenstva.

-Zaista je velika prvenstvena pauza, tako da sam odlučio da dam „voljno“ devojkama 10-ak dana. Odmor jeste neophodan jer nas očekuje žestok rad pred nastavak prvenstva i nastupe u Čelendž kupu-ističe Svetislav Jovanović, Šef Stručnog štaba Naise.

Uprava Naise stvorila je sve uslove kako bi Naisa ponovo osvajala trofeje. U planu je da se do početka priprema Naisa dodatno pojača sa bar dve igračice. Preliminarni razgovori sa potencijalnim pojačanjima su obavljeni, ali se očekuje konkretizacija dogovora. Sve će biti jasnije 9.dedembra za kada je zakazano okupljanje.

Naisa u drugom delu prvenstva dočekuje najveće konkurente za visok plasman- i Jagodinu i Bekament, pa je procena da bi niški tim mogao da se revanšira za poraze u prvom delu prvenstva.

Prvenstvo se nastavlja 1.februara kada Naisa dočekuje Mladost iz Nove Pazove, a početkom februara na programu su i utakmice 1/8 finala Čelendž kupa sa ekipom Graca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.