Pomozimo Aleksandru da nabavi adekvatna kolica i nastavi sportsku karijeru (VIDEO)

Aleksandar Dinić, tridesetdvogodišnji Nišlija, do pre desetak godina živeo je uobičajenim životom zdravog mladića. Ali sudbina zna da iznenadi. Dogodilo se da Aleksandru, usled jakog pada imuniteta, previsoke temperature i sepse, otkažu gotovo svi organi u telu i on pada u komu. Na sreću, njegovo srce uspelo je da se odupre opakoj bolesti i posle 12 dana, Aleksandar se budi. Ali tu se za njega i njegovu porodicu nevolje ne završavaju. Iz kome izlazi sa izbrisanim sećanjima i u jako lošem stanju. Od tog trenutka počela je višegoišnja borba za što bolji oporavak.

Oprobao se Aleksandar u raznim sportovima, ali dolazak u novoformirani klub košarkaša u kolicima Nais za njega je značio preporod. Od prvog treninga, pre 9 meseci, do danas i klub i Aleksandar napreduju iz dana u dan neverovatnom brzinom.

Sve što je do njega, Aleksandar je uradio, i to u kolicima koja nisu prilagođena njegovim potrebama. Za dalji napredak potrebna su bolja kolica urađena po njegovim merama.

Članovi redakcije portala Sport juga smatraju da Aleksandar zaslužuje priliku da zaigra najbolju košarku koju ume i zato se pridružujemo akciji Kluba košarkaša u kolicima “Nais” za nabavku novih kolica za Aleksandra. Izrađuju Se u Italiji i  koštaju 390 hiljada dinara. Ukoliko i Vi želite da pomognete, možete izvršiti uplatitu na adresu:

Udruženja košarkaša u kolicima “Nais”.

Svrha uplate: donacija za kolica Aleksandru Diniću.

Žiro račun: Raiffeisen banka 265-4040310000204-63.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.