Naisa bolja od fenjeraša (VIDEO)

Rukometašice Naise savladale su u četvrtom kolu Superlige ekipu Vrbasa rezultatom 31:24 (18:10). Naisa je još u prvom poluvremenu stekla veliku prednost pa ni malo opuštanje u drugom delu nije moglo da ugrozi njenu pobedu.

——————————————————————————————————————————————

Ekipe su bili izjednačene svega četiri minuta, posle čega je Naisa uspela da se odlepi. Gostujuće igračice nisu realizovale sedmerac u tom periodu, dok su domaće iskoristili sve šanse koje su im se pružale. U 11. minutu Vrbas je uspeo da ponovo izjednači. Nakon toga Nišlijke dodaju gas i do kraja poluvremena samo uvečavaju prednost do rekordnih +8 (18:10).

Posle pauze gošće iz Vrbasa su zaigrale angažovanije i već na startu su dva puta pogodile mrežu domaćih i pokazale da će skupo prodati svoju kožu. Dobra na golu Vrbasa u tim trenutcima bila je Ana Bulatović koja je zadavala probleme Nišlikama. Sa druge strane domaće iako opuštenije uspevale su uvek da drže protivnika na bezbednoj udaljenosti, tako da su meč privele kraju rezultatom 31:24.

Najefikasnija u gostujućem timu bila je Stoiljković sa 7 pogodaka, a pratile su je Grozdanić sa 6 i Končar sa 5. Domaće su dobro rasporedile golove tako da su po 5 dale Filipović i Pejović, a po 4 Zdravković, Perazić i Milojević.

U narednom kolu Naisa će gostovati Zaječaru.

Naisa – Vrbas 31:24 (18:10)

Niš, hala Čair;

Sudije: Đokić/Blagojević

Isključenja: Naisa 2 minuta, Vrbas 4 minuta;

Sedmerci: Naisa 2 (2), Vrbas 5 (3);

Naisa: Čogurić 5 odbrana + sedmerac, Veljković, Zdravković 4, Đurović 2, Radović 2, Stojanovska 3, M. Petković 5  odbrana, T. Petković 1, Ivanović 1 odbrana, Pejović 5 (1), Milojević 4 (1), Stamenković 1, Filipović 5, Perazić 4;

Vrbas: Grozdanić 6, Malenović 1 (1), Radulović, Majkić, Ilić 2 (2), Vasić, Jelenković, Cvelf 2, Stoiljković 7, Kovačić, Dimitrić 1, Končar 5, Petrović, Bulatović 8 odbrana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.