Na Kameničkom visu održan Kup Srbije u brdskom biciklizmu (VIDEO)

Na Kameničkom visu održan Kup Srbije u brdskom biciklizmu (VIDEO)

Izletište Kamenički vis nadomak Niša polako se privodi nameni. Organizacija brojnih kampova je u planu, a minulog vikenda ovi tereni bili su pretvoreni u stazu za brdski biciklizam.

Stiotinak takmičara iz Srbije, ali i gosti iz Grčke i Crne Gore nadmetali su se po zahtevnom terenu u okviru Kupa Srbije.

Ovo je bilo praktično otvaranje sezone i prva trka koja se boduje za generalni plasman.

Staza nije bila nimalo laka, uz veliku visinsku razliku i u većem delu blatnjava, ali to su upravo čari ovog sporta. Biciklizam je samo jedna od disciplina koja u okolini Niša ima sve uslove za razvoj.

Oština Pantelej rešena je da jedno od omiljenih izletišta Nišlija dodatno umije. A što se biciklista tiče, tereni su i po rečima Ivane Kostić, koja je i državna repretzentativka bogom dani, tako da Biciklistički klub „Naissus“ u tom delu ima sjajne uslove za treninge.

Dan na Kameničkom visu bio je izuzetno lep, a oni pravi sunčani, tek predstoje, pa i od ekipe Sport juga otvoreni poziv za ljubitelje biciklizma, planinarenja i prirode da već narednog vikenda posete ovo mesto.


Povezane vesti

Savezni trening za mlađe ženske selekcije održan u Nišu (VIDEO)

Sala Osnovne škole „Dušan Radović“ u Nišu u nedelju je bila centar srpske ženske košarke što se mlađih kategorija tiče.

Prvi trening košarke u kolicima u Nišu

Poslednjih dvadesetak meseci, svedoci smo učestalih aktivnosti u košarci u kolicima na celoj teritoriji Srbije. Polako se formiraju se klubovi,

Akcija „Svi na sneg“ i dalje traje (VIDEO)

Tradicionalna akcija „Svi na sneg“ koju sa svojim partnerima realizuje Savez za rekreativni sport Niša, organizovana je i proteklog vikenda

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.