Remi Radničkog za kraj priprema

U poslednjem pripremnom meču u Beleku, fudbaleri Radničkog odigrali su bez golova sa Rubinom iz Kazanja. Niški tim odigrao je dobro protiv najzvučnijeg protivnika, a trener Nenad Lalatović zadovoljan je pristupom svojih igrača. Lalatović je istakao da je njegov tim mogao da slavi protiv šestoplasiranog tima Premijer lige, ali i dodao mu rezultat nije prioritet na pripremam.

Igrači su uspešno sprovodili moje taktičke zamisli. Bili smo zreli i disciplinovani, a igrali smo protiv ekipe koja ima 30 puta veći budžet od Radničkog. Pre toga pobedili smo Spartak iz Trnave. Podsećam vas, da je ta ekipa nedavno igrala u grupnoj fazi Lige Evrope, a meni je veoma važno da su i Rubin i Spartak protiv
Radničkog igrali u najjačem sastavu. Mečevi sa Rubinom i Spartakom su od izuzetne važnosti  za nas, kako bi moji fudbaleri shvatili da mogu ravnopravno da se nose sa timovima koji svojim kvalitetom pripadaju grupnoj fazi Lige Evrope. Još jednom ističem, ponosan sam na mojeigrače koji iz dana u dan napreduju  i vode Radnički ka statusu ozbiljne evropske ekipe, rekao je trener Nišlija, a prenosi sajt kluba.

Protiv Rubina, Radnički je nastupio u sledećem sastavu: Ristić, Pankov, Crnomarković, Todorovski, Petar Petrović, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Kojašević, Ranđelović i Haskić.

Nišlije su na pripremam odigrale šest prijateljskih mečeva i zabeležili dve pobede (Spartak i Avangard), dva remija (Rubin i mladi tim Krasnodara) i jedan poraz (Podbrezova).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.