Težak zadatak za Naisu u Aranđelovcu

Voljom žreba Naisa se u ¼ finalu Kupa Srbije sastaje sa ekipom Bekamenta u Aranđelovcu. Utisak je da je jak protivnik prerano stigao kao protivnik, ali ukoliko se želi do trofeja moraju da se pobede svi protivnici.

Utakmica u kupu za Naisu stiže u nezgodnom trenutku, nakon pomalo i neočekivanog prvenstvenog poraza od Medicinara u Šapcu 30-31.

-Definitivno nas ništa nije htelo. Sa samo dve raspoložene igračice Nadom Pejović i Marijom Filipović i nismo mogli više-kaže strateg Nišlijki Svetislav Jovanović.

Nišlijke jesu malo poljuljane zbog ovog neuspeha, ali veće glavobolje šefu Stručnog štaba Svetislavu Jovanoviću zadaju problemi zdravstvene prirode.

-Simona Stojanovska nije trenirala jer je izgleda dobila boginje, a i ja zbog gripa nisam bio u mogućnosti da prethodne dane provedem sa ekipom na treninzima, ali šta je tu je… Pokušaćemo da iznenadimo Bekament. Kup je takmičenje gde svako svakog može da pobedi-kaže popularni „Beli“ Jovanović u stilu „na muci se poznaju junaci“.

Utakmica sa Bekamentom igra se u Aranđelovcu u sredu u 18,00 sati, a pobednik će se plasirati na završni turnir nacionalnog kupa.

Naisu nakon gostovanja u Aranđelovcu, već za vikend očekuje dvomeč u Čelendž kupu  sa ekipom Pelistera iz Bitolja. Oba meča igraju se u hali „Čair“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.