Poraz Radničkog na startu priprema

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Podbrezovije iz Slovačke (2:0) u prvom pripremnom meču u Beleku.

Deo Turske u kome se nalazi niški tim danas je zahvatilo nevreme, te su svi mečevi koji su bili predviđeni za danas otkazani. Ipak to nije sprečilo srpski i slovački tim da izađu na teren.

Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu. Protivnik nam je dva puta šutnuo na  gol i postigao pogotke iz naših grešaka. Taras Bondarenko je driblao gde  to nije smeo da radi i protivnik nas je kaznio. Drugi gol je postignut  posle neodbranjivog šuta u samoj završnici meča. Bili smo bolji tokom  svih 90 minuta, ali je protivnik bio srećniji. Zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. Čitav dan je padala  kiša, duvao je jak vetar i to nas  je dosta omelo. Teško je bilo igrati po nevremenu i lošem terenu, a  najvažnije je da se niko nije povredio, istakao je trener Nenad Lalatović, a prenosi sajt kluba.

U prvom poluvremenu za Radnički su igrali: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković,  Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Kojašević, Ranđelović i Haskić.

Boje niškog tima u drugom delu branili su: Bulajić, Marko Živković, Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Ćirković, Noma, Stojanović, Krstić, Ristić,  Čumić i Nikodijević.

Novi pripremni meč Radnički će odigrati u utorak sa ruskim Avangardom iz Kurska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.