Promocija stonog tenisa u školi u Brzom Brodu (VIDEO)

Stoni tenis u Nišu doživljava procvat. Niški klubovi igraju u elitnim rangovima takmičenja, a to je i prilika da se ovaj sport promoviše kod najmladjih. Promocija stonog tenisa savršeno se uklopila u dečju nedelju koju realizuje i OŠ „Dr Zoran Đinđić“, iz niškog naselja Brzi Brod.

 

 

Učenici osnovne škole „Dr Zoran Đinđić“ bili su u prilici da sparinguju i sa Đorđem Petrovićem, mladim reperezentativcem Srbije. Priliku su dobile i nastavnica, kao i direktorka škole, koja je u prvi plan želela da istakne isuzetno uspešne sportiste iz škole. Imali su priliku učenici da se oprobaju i u mini stonom tenisu. Neki od njih, uspešni su u drugim sportovima, ali ističu da su uživali u ping pongu.

 

 

Iz Stonoteniskih  klubova  „Medijana“ i „Nec“ bili su izuzetno zadovoljni odzivom, ali i samom reakcijom mališana. Očekuju da neki od njih posegnu za reketom. Zainteresovana deca iz ove i ostalih niških škola  u stonom tenisu mogu da se okušaju ponedeljkom, sredom i petkom, od 21 sat u Stonoteniskom domu u mesnoj kancelariji „Medijana“, kao i utorkom i četvrkom od 20 sati  u Ping pong planetu, na Bubnju.

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.