Aca Stojanović još godinu dana u Železničaru

Iskusni bek Aleksandar Stojanović produžio je ugovor sa niškim Železničarom i on će nositi dres kluba još godinu dana. Iako je nakon prekida sezone, usled pandemije izazvane korona viruso, Stojanović poručio da će otići u igračku penziju, to je ipak odloženo ze još jednu sezonu.

 

Što se mene tiče, sa sportske strane nije bilo nikakve dileme. Proveo sam fenomenalnu, doduše nezavršenu, sezonu u Želji i samo je taj klub u Srbiji i dolazio u obzir. Imao sam neke druge poslovne prioritete u životu, koje sam u međuvremenu uspeo da rešim, uželeo sam se rukometa i vrlo lako se dogovorio sa rukovodstvom Železničara da i naredne sezone nastupam za Nišlije, rekao je Stojanović.

 

Ostanak igrača sa bogatim internacionalnim iskustvom u klub, za predsednika Železničara Ljubomira Pavlovića, predstavlja najveće pojačanje uoči početka priprema za novu sezonu.

 

Mnogo nam je doneo prošle sezone, i na terenu i van njega, bio je stub oko koga se okupila cela ekipa i veliko nam je zadovoljstvo što će i naredne sezone nastupati za Železničar. Do ovog momenta nijedan igrač zvanično nije napustio Želju ovog leta, što ne znači da se to neće dogoditi ukoliko od zainteresovanih klubova iz inostranstva dobijemo propisano obeštećenje za jednog ili dvojicu igrača. Ali, istovremeno pregovaramo sa nekoliko potencijalnih pojačanja i nadam se da ćemo brzo ozvaničiti taj posao, kaže Pavlović.

 

Klub je ranije produžio ugovor sa trijom: Miroslav Kocić, Aleksandar Pavlović i Đorđe Spasić.

 

Prema, još uvek nepotvrđenim informacijama iz kluba, Jevtić i Milovanović napustili su Železničar. Pivotmen Vladimir Jevtić navodi se kao novi igrač rumunske Rešice, čiji je trener Bojan Butulija, dok bi Nemanja Milovanović karijeru trebao da nastavi u grčkom Olimpijakosu.

 

Pripreme za novu sezonu Železničar bi trebao da počne 3. avgusta ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli.

 

FOTO: rkzeleznicar-nis.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.