Prva pobeda Radničkog u Beleku

Fudbaleri Radničkog upisali su prvu pobedu na pripremama u Beleku. Oni su sa 3:0 savladali ruskog drugoligasa Avangard iz Kurska. Strelci su bili Nermin Haskić, te novajlije Petar Petrović i Damir Kojašević.  Trener Nišlija Nenad Lalatović zadovoljan je prikazanim.

Što se tiče današnje utakmice igrali  je pod velikim naporom zbogjakih treninga. Rezultat mi nije bitan, ali je lepo kada se pobedi. Igrali smo protiv ruskog tima koji drži jedan od bogatijih ljudi u toj zemlji. Odigrali smo dobru utakmicu, u kojoj smo mogli da pobedimo I ubedljivije. Postizali smo golove na vreme, a u defanzivi smo stajali jako dobro. Kretali smo se odlično bez lopte i osvajali prostor. Igrači su ispoštovali sve, a bili su malo svežiji nego u prvoj utakmici. Tada nisu bili dobri uslovi za fudbal. Danas smo pokazali da smo na pravom putu. Odigrali smo tri utakmice tokom priprema, imamo dve pobede i poraz. Raduje me igra našeg Radničkog i mislim da ćemo biti pravi kada se nastavi prvenstvo, kazao je Nenad Lalatović, a prenosi sajt kluba.

U prvom poluvremenu Radnički je igrao  u sastavu Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Ranđelović, Kojašević i Haskić.

Radovan Pankov je u prvom poluvremenu dobio crveni karton, ali su se ekipe dogovorile da i dalje igraju 11 na 11, pa je umesto njega ušao Riota Noma.

U nastavku su igrali: Bulajić, Ćirković, Marko Petrović, Aleksa Jovanović, Živković, Krstić, Čumić, Petar Petrović, Nikodijević i Ristić

Nišlije se u subotu poražen od slovačke Podbrezovije, a u petak ih očekje meč sa šampionom Slovačke Spartakom iz Trnave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.