Poraz Naise u Kikindi

 

ŽORK Kikinda-ŽRK Naisa 26-24 (9-13)

 

Naisa je platila danak zbog dugog putovanja i dvomeča u EHF Evrokupu. Očekivanja su išla u tom pravcu da se prekine negativan rezultatski niz nakon tri vezane pobede, ali to se nije dogodilo.

 

Dok su imale snage, rukometašice Naise držale su konce utakmice u svojim rukama i u nekoliko navrata početkom i sredinom prvog poluvremena vodile i sa 6 golova razlike (7-1, 8-2). Na poluvremenu je bilo vrlo pristojnih 13-9 za Naisu.

 

U drugom delu je Kikinda dominirala, pa je već sredinom poluvremena, u 45.minutu bio potpuni egal, 17-17!

 

Kako je utakmica odmicala, tako je Naisa, sa smanjenim rosterom, bez Ivanovićeve, Veljkovićeve, Miloševićeve, polako, ali sigurno gubila dah.

 

Tri minuta pre kraja Kikinda je minilano vodila 24-23, a u samom finišu domaće rukometašice imale su više umešnosti, snage i sreće, tako da su bodovi ostali u Banatu.

 

 

ŽORK Kikinda-ŽRK Naisa 26-24!

Kikinda, SC „Jezero“. Gledalaca: 220. Sudije: Spasoje Kolak (Kragujevac), Stanislav Milošević (Jagodina). Isključenja: Naisa 8 minuta, Kikinda 8 minuta. Sedmerci: Naisa 3 (3), Kikinda 5 (3).

ŽRK Naisa: Kosanović, Nedeljković, T.Petković,  Đurović,  Simonović 5, Mladenović, J.Stojanović 4, Stamenković 4, Nikolić 6, Rajković, Mihajlović 2, B.Stojanović, Milovanović 3.

ŽORK Kikinda: Balaban, Mihajlović, Aleksandra Čubrilo,Stepanović, Đukičin 4, Radaković 5, Erdeljan, Perović 3, Ana Čubrilo 3, Mitić 1, Latinović, Sivčev 3, Čočaj 5, Popadić, N.Čubrilo, Novakov 2.

 

 

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.