Naisa “usput” savladala i Vojvodinu

Rukometašice Naise nastavile su da u 2020.godini „terorišu“ protivnice. „Žrtva“ je ovoga puta bila ekipa Vojvodine koja je u Novom Sadu savladana sa 13 golova razlike, 34-21 (15-10). U 9.minutu domaće su vodile sa 4-2 i to je bilo sve što je ekipa iz Novog Sada uspela protiv raspoloženih rukometašica iz niškog tima. Raspucala se Naisa, pa golovima Kaće Radović, Nađe Pejović, Milene Milojević i Slađe Perazić, ekipa trenera Svetislava Jovanovića preokreće rezultat i postavlja stvari na svoje mesto.

Ono što je Naisi falilo u pripremnom periodu, dobijeno je u Novom Sadu – utakmica za uigravanje i isprobavanje različitih taktičkih zamisli. Milena Petković je ponovo briljirala na golu, pa je sasvim zasluženo ponela epitet igračice utakmice, a najveći dobitak možda je upravo raspucana Jelena Terzić, ovozimsko pojačanje iz Zaječara. Pored  dva gola iz sedmeraca, Jelena je postigla i 6 golova iz igre  što samo potvrđuje da je period prilagođavanja prošlost.

To svakako raduje pred važne duele-protiv ekipe HIB Handbala u revanšu Čelendž kupa, a pogotovo pred derbi sa ekipom Jagodine u narednom prvenstvenom kolu.

Narednu utakmicu Naisa igra 8.februara u hali „Čair“ protiv ekipe iz Graca, a ulaz je slobodan.

 

Novi Sad, Hala „Slana bara“. Gledalaca: 80. Sudije: Vladimir Jovandić, Marko Sekulić (Pančevo). Sedmerci: Vojvodina 5 (2), Naisa 3 (2). Isključenja: Vojvodina 10 minuta, Naisa 6 minuta.

ŽRK Naisa: Milena Petković, Ivanović, Teodora Petković, Đurović, Terzić 8, Radović 4, Teodora Petković 4, Magdalena Petković, Pejović 6, Milojević 3, Stamenković, Nikolić, Filipović 4, Perazić 3, Bogojević 2.

ŽRK Vojvodina: Guteša, Miletić, Vulić, Čaušević 3, Žarković 2, M.Lovrić, Đukić 2, Ivanić, N.Lovrić 2, Berak, Veličković 2, lazić 4, Radojčić, Dmitrović 3, Zečević 3, Mikušak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.