Naisa protutnjala kroz Kragujevac!

Sjajna igra za pobedu 31-25 (17-10)

Rukometašice Naise ispunile su obećanje. Ostavile su srce na terenu i u velikom stilu slavile u Kragujevcu sa 31-25 (17-10), za drugu pobedu u šampionatu.

Krenula je Naisa ovoga puta angažovano od samog starta kada je nakon Teodore Veličković sa sedmerca, dva gola vezala Jelena Knežević sa crte, za vođstvo od 3-2, koje Naisa nije ispuštala do samoga kraja.

Raspucana Naisa ugrožavala je Radnički sa svih strana. Konačno je većina prvotimki Naise bila raspoložena za igru. Do poluvremena je već bilo 17-10. Dešavalo se da Naisa u prethodnoj sezoni ispusti i toliku prednost, ali četa trenera Slavka Krnjajca ovoga puta nije spustala gas.

Anastazija Nedeljković je bila jako dobra na golu i to je ulivalo sigurnost i ostalim igračicama. Teodora Veličković je bila najefikasnija sa 8 golova, a Jelena Knežević nepogrešiva sa crte- 6/6!

Tamara Simonović jako dobra sa 6 golova, a Linea Čočaj i Olivera Nikolić standardne sa po 4 gola. U strelce su se još upisale Jelena Stojanović sa 2 i Jana Milošević sa jednim golom.

Sasvim dovoljno za ubedljivu pobedu i povratak poljuljanog samopouzdanja nakon bolnog poraza od ekipa Mladosti.

Naisa je tako krenula ka gornjem delu tabele. Sledi reprezentativna pauza, a onda u narednom kolu, Naisa u Nišu dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Jagodine. Ta utakmica igra se 18.oktobra u 17,00 sati.

 

Kragujevac,  SPD „SBB hala Jezero“.

Sudije:Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac).

Isključenja: Radnički 4 minuta, Naisa 12 minuta. Sedmerci: Radnički  (4).

SPD RADNIČKI: Pidro 12 odbrana, Pojužina, Jonović 1, Đorđević, Stošić 3, Salijoski, Inđić 6, Lešnjak, Radaković 9, Ranković 2, Petrović 1, Vučićević 3, Ranković, Andrić.

ŽRK NAISA: Nedeljković 10 odbrana, Ivanović, Veličković 8, M.Nedeljković, Konatar, Milošević 1, Čočaj 4, A. Ranđelović, Simonović 6, P.Ranđelović, J.Stojanović 2, Nikolić 4, Grujić, Bukurić, B.Stojanović, Knežević 6.

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.