Naisa protiv “iznenda” pojačanog Bekamenta kreće ka tituli (VIDEO)

ŽRK Naisa kreće u doigravanje za titulu. Splet različitih okolnosti je hteo da lider na tabeli dobije najjačeg mogućeg protivnika. Pravo nastupa za Bekament dobile su tri igračice Medicinara, što znatno menja odnos snaga na terenu. U Naisi su ipak optimisti i smatraju da niški tim ima čime da se suprotstavi favorizovanim gošćama. Ljubitelji rukometa u Nišu će tako imati priliku da gledaju „finale pre finala“.

U prethodne dve nedelje žestoko se radilo na treninzima i upravo bi snažna i brza timska igra trebalo da predstavljaju recept za uspeh protiv ekipe Bekamenta. Sanja Simić i Andrijana Tatar ističu, da uz pomoć publike, mogu da savladaju pojačanu ekipu Bekamenta. Od Sanje se očekuje da bude ubojita šutevima spolja, dok se od Andrijane i Milene Milojević očekuje da i ovoga puta budu ubojite „sa crte“. Posebna pažnja biće posvećena odbrani i od tog segmenta igre puno će zaviisti i ishod utakmice.

I trener Naise Svetislav Jovanović i igračice Sanja Simić i Andrijana Tatar ističu da je neophodna podrška sa tribina. Tehnički rukovodilac Slobodan Dimitrijević podseća da je ulaz slobodan i poziva ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju, jer je svestan da huk sa tribina itekako može da da „vetar“ u leđa niškim rukometašicama.

Utakmica se u sredu 18.04.2018.godine od 18,30 sati igra u hali „Čair“, a ulaz je slobodan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.