Kikbokseri Niša uspešni u Vlasotincu. Novak dobar u porazu za WBF titulu

Takmičari Kik boks kluba “Niš”, još jednom su osvojili pehar za najbolji klub, ovoga puta na K1 prvenstvu Srbije održanom proteklog vikenda Vlasotincu.

Do pehara su došli tako što su osvojili ukupno 14 medalja u svim kategorijama. Zlatna odličja su osvojili Miloš Janković kod seniora (B klasa), Sandra Savatić i Natalija Savić kod juniorki i Uroš Čingelić među kadetima.

Iako su pored toga još pet srebrnih i pet bronzanih odličja poneli takmičari KBK Niš u klubu ističu da nisu svi takmičari opravdali očekivanja i da su se nadali većem broju zlatnih medalja.

Najtrofejniji takmičar ovog kluba, Novak Radulović je za vikend boksovao u Francuskoj. On je u borbi za profi titulu WBF (World Boxing Federation)  šampiona u 10. rundi boksovao protiv iskusnog francuskog borca Taillota. Nažalost Novak nije uspeo da pobedi u jako dobrom meču, ali je stekao neophodno iskustvo u ovakvim borbama. Iako zasluženo poražen Novak je pobrao čestitke svih prisutnih za prikazano u ovom meču.

Naredno takmičenje za boksere Viteza (“KBK NIŠ”), biće pojedinačno Prvenstvo jugoistočne Srbije u olimpijskom boksu narednog vikenda u Leskovcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.