Milan Petrović Šiki novo pojačanje Naisa

Vaterpolo klub Nais dobio je još jedno pojačanje. U redove Naisa vratio se iskusni internacionalac Milan Petrović Šiki. Petrović će će kao i prethodne sezone do januara boraviti u Nišu, kada se vraća u Švajcarsku, gde nastupa za ekipu Krojclingena.

Uopšte se nisam dvoumio kada sam dobio ponudu da još jednu sezonu provedem u Naisu. Nije fraza zaista je najbolje biti kod kuće. Kao i prošle godine u Nišu ću biti do januara, kada se vraćam za Švajcarsku. Želeo sam da polusezonu odigram ovde, da pomognem mladim momcima. Oni su na početku karijere i potrebna im je podrška iskusnijih igrača. Ove godine igramo Regionalnu A2 ligu, što je dodatni motiv za sve nas. Klub se dosta pojačao, imamo novog iskusnog trenera, cela priča ide u pozitivnom smeru. Sa trenerom Nenadom Vasilovskim sam sarađivao dok sam igrao za VK Niš, čast mi je što ćemo ponovo raditi zajedno. Na ekipi je samo da naporno radimo i kockice će se same sklopiti. Sa druge strane ja sam na zalasku karijere i eto želja mi je da što više utakmica odigram tako gde je sve počelo – na Čairu, ističe Petrović.

Milan Petrović rođen je 7. juna 1983. godine. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za vaterpolo klubove Niš, Španadu 04, Krojclingen i Nais, kao i za reprezentaciju Makedonije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.