Mašinac u revanšu sa Kolubarom overava opstanak (UŽIVO)

Mašinac ove sezone prolazi golgotu da bi zadržao status superligaša. Prvo je posle teške sezone tek u poslednjem kolu izborio bezbedno 6. mesto na tabeli. Nakon deset dana i nekih mutnih radnji, ipak se našao na 7. mestu i “oteran” je u baraž sa Kolubarom. Sa kombinovanim timom i skoro bez treninga Nišlijke su slavile u Lazarevcu rezultatom 3:0.

U nedelju je revanš na stidionu na Delijskom visu. Fudbalerke Mašinca imaju veliku prednost i očekuje se da će uspeti da sačuvaju status superligaša, ali da ne bi bilo iznenađenja, ipak, pozivaju i što više navijača da im pomognu u tome. Utakmica počinje u 17.30h, a za sve koji nisu u mogučnosti da dođu na stadion Mašinca, obezbeđen je i prenos uživo preko našeg jutjub kanala na sledećem linku.

 

 

 

 

3 Comments

 1. Kata Strofa
  16/06/2023 - 06:39

  Ako ne znate činjenice, a ne znate ih to je očigledno, onda je mudrije da se uzdržite od glupih konstatacija – citat: “Žalosno je što Nakon deset dana i nekih mutnih radnji, ipak se našao na 7. mestu i “oteran” je u baraž sa Kolubarom.”
  Prvo: ako su “mutne radnje” pozitivni fudbalski propisi, onda vama svaka čast na “poštenju”.
  Drugo: “oterani” su obavili mutne radnje (poslednje kolo, Vojvodina).
  Treće: kako sadiš, tako žanješ.

  Reply
  • 16/06/2023 - 11:38

   Prvo činjenice znamo i baš zbog tga tako i pišemo.
   Ne mogu se propisi sprovoditi 6 meseci nakon odigranih utakmica i 10 dana nakon završetka prvenstva. Ako je Crvena Zvezda sankcionisana zbog tog prekršaja u meču sa Spartakom d.o.o. zašto nije sankcionisana i u ostalim mečevima.
   Itd. itd.

   Reply
 2. Realno
  16/06/2023 - 11:39

  U suštini sve što treba da se zna o ženskom fudbalu u Srbiji je podatak da Superligu čini 8 klubova, a od toga su polovina Spartak A i Spartak B i Zvezda A iZvezda B, itu se sva priča o regularnosti i poštenju završava.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.