Održan treći “Trofej Crveni Krst” za stonotenisere sa invaliditetom

Treću godinu za redom, uz finansIjsku podršku Gradske opštine Crveni Krst, održan je stonoteniski turnir za osobe sa invaliditetom – Trofej Crveni Krst.

Učestvovalo je dvadesetak takmičara u tri kategorije. Pored STK OSI Nais koji je organizator ovog turnira, učešće su uzeli i klubovi iz Leskovca i Smedereva.

 

“Najponosniji smo na naše najmlađe učesnike, nekima je ovo prvi turnir, prve medalje i na njihovim licima se vidi sreća što je i osnovni cilj postojanja našeg kluba. Veliko hvala opštini Crveni Krst sa kojom imamo izvanrednu saradnju poslednjih nekoliko godina i zaista su jedni od retkih koji rade na poboljšanju uslova za bavljenje sportom osoba sa invaliditetom, ali ne samo sportskih uslova već i u svim ostalim sferama života. Takođe želimo da se zahvalimo i Sportskom centru Čair u čijoj sali treniramo godinama ali i održavamo naše turnire. Hvala i prijateljima kluba, volonterima i članovima porodica koji su danas bili sa nama. Hvala i našim prijateljima iz Leskovca i Smedereva na divnom druženju, fer i  sportskoj borbi.”- kažu u STK Nais.

“Rezultati na ovom turniru su u drugom planu, pre svega ovo je promocija sporta i druženja. Pozivamo sve osobe sa invaliditetom, pre svega decu školskog uzrasta i mlade da nam se pridruže i treniraju sa nama.”- poručuju iz niškog kluba.

 

 

Konačni rezultatii po kategorijama:

Kategorija do 18 godina:

 1. Andreja Stevanović
 2. Đorđe Nedeljković
 3. Emilija Stošić

Kategorija T1-5:

 1. Bojan Stamenković
 2. Nebojša Ilić
 3. Andrej Radulović
 4. Danijela Lučanin

 

Kategorija T6-10:

 1. Milorad Jovanović
 2. Milan Mićović
 3. Nikola Jovanović
 4. Nebojša Stojanović

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.