Lalatović: Sve osim poraza na Brdu za nas je uspeh (VIDEO)

 

Fudbaleri Radničkog u ponedelja, 3.oktobra, gostuju ekipi Čukaričkog u 13. kolu Superlige. Neće niški fudbaleri imati lak zadatak, ali cilj je jasan – da se ekipa u Niš vrati neporažena.

 

Kako ističe strateg Lalatović veoma je važna disciplina, jer će Čukarički znati da iskoristi svaki propust. Ukoliko Radnički bude imao disciplinu kao protiv Voždovca i završnicu kao protiv Spartaka može se nadati povoljnom rezultatu.

 

Sve osim poraza na Brdu bi za nas bio uspeh, da se vratimo u naš Niš neporaženi.Očekuje nas najteža utakmica za nas od mog dolaska. Gostujemo timu koji je u poslednjih pet utakmica primio samo jedan gol, koji ima ne kvalitetne, nego prekvalitetne igrače na svakoj poziciji. Oni su jedan od najorganizovanijih, ako ne i najorganizovaniji klub u ligi. Imaju jako dobre krilne igrače, odličnog strelca, najboljeg u ligi, onda Lučića, Adžića, Ovusua koji može jednim potezom da reši meč. Moramo u oba pravca da igramo disciplinovano. U tom slučaju možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Ja se Čukaričkog ne plašim. Respektujem njihovog trenera, igraju visok presing, tranziciju, pobedili su jednu Vojvodinu koja ima ogroman  budžet, tamo je napravljen drim tim i oni moraju da budu treći. A mora i Čukarički da bude treći. Ako obe ekipe ne budu treće, to je neuspeh. Koja od njih dve će doživeti taj neuspeh, ja sada ne znam, kaže Lalatović.

 

Strateg Radničkog govorio je i o igračkom kadru.

Sistem će biti isti, možda ćemo promeniti jednog ili dvojicu igrača. Mićibući je povređen i dalje, Škrbić nam se vratio, ali je imao dugu pauzu. Ako prođe pripreme dobro, biće još bolji nego što je bio. Mihajlović će nam biti ogromno pojačanje, ali je u Kini mesec i po bukvalno bio zatvoren u stanu. Znači. fizički nije u najboljem stanju, ima par kilograma više, ali za dve-tri nedelje moćiće da pomogne timu. Jovanović je spreman i blizu je da počne utakmicu sutra.

 

Utakmica na Banovom brdu zakazana je za 16 sati.

 

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.