Surduličani prekinuli pobedničku seriju Radničkog (VIDEO)

U veoma skromnoj fudbalskoj predstavi, na Čairu, u derbiju “južne pruge” Radnik je sa 2:0 savladao ekipu Radničkog.

U meču sa malo prilika i lepih poteza pobedila je ekipa koja je manje grešila.

Preda sam kraj prvog poluvremena, posle monotone igre, gotovo bez i jedne izglednije prilike za pogodak Radnik je poveo posle velike greške Steafana Đorđević. On je umesto da izbije loptu u polje, uposlio napadača gostiju Makarića na ivici šesnaesterca, od koga je krenula akcija koja se završila zakucavanjem lopte u gol Radničkog od strane Georgijeva.

Taj pogodak u mnogome je odreedio dalji tok utakmice. Radnički u nastavku gubi konce igre iz svojih ruku, pa gosti posle još jedne greške domaće odbrane (ovoga puta Ostojića), preko Makarića, u 82. minutu postavljaju konačnih 2:0.

Simo Krunić, Radnik: -Čestitam mojim igračima na pobedi. Dali su poslednje atome snage i samo smo na taj način moglo doći do povoljnog rezultata. Napravili smo ozbiljno iznenađenje i ovo tri boda će nam dobro doći u našoj borbi za opstanak. Još jednom čestitke mojim igračima na pobedi, ali i igračima Radničkog na prikazanoj borbi.

Milorad Kosanović, Radnički: -Čestitam Radniku na pobedi i želji da danas napravi pozitivan rezultat. Mi smo izgubili ovu utakmicu na fudbalski način. Igrali smo, napravili smo sami sebi gluposti, dobili smo dva gola, a mogli smo i tri iz naša tri kiksa, jedina na ovoj utakmici. Imali smo kontrolu igre tokom svih 90 minuta, ali nismo uspeli da napravimo neku ozbiljniju priliku. Mnogo smo se potrošili i žao mi je tbog toga. Prvi gol smo primili u poslednjoj sekundi prvog poluvremena i verovatno bi sve bilo drugačije da se to nije dogodilo. Ali, ovo je fudbal i to se dešava. Drugi gol smo dobili zato što smo odustali od naše igre i bili smo kažnjeni jer smo pokušavali na silu da dođemo do izjednačenja. Radnik je odigrao odličan bunker, kvalitetno se branio i zaslužio je ovo što je postigao. Šteta je što smo izgubili, jer bi nam ova tri boda puno značila.Takmičenje ide dalje, nas čeka TSC i već od večeras počinjemo sa pripremama za taj meč.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.