Krenula Naisa. Sastav izmenjen-ciljevi ostali isti! (VIDEO)

Rukometašice Naise startovale su sa pripremama. Na atletskoj stazi stadiona Čair viđena su neka nova lica.

 

Tim sa Čaira pojačale su dve najubojitije igračice prošlog prvenstva , 22-ogodišnja Teodora Veličković, koja je stigla iz ekipe Radničkog iz Kragujevca  i 20-ogodišnja Linea Čočaj, doskorašnji kapiten ekipe Kikinde.

 

Teodora, rođena Nišlijka, u Naisu se vratila sa oreolom najboljeg strelca lige, jer je proteklu sezonu okončala sa 167 golova, dok će izuzetno pojačanje predstavljati i Linea Čočaj, koja je minule sezone, sa 152 gola bila drugi strelac lige.

 

U Naisu su stigle još dve igračice koje će puno značiti u rotaciji na bekovskim pozicijama. Pored kapitenke Olivere Nikolić, Jelena Knežević , Tamare Simonović , Jane Milošević i povratnice Teodore Veličković, trener Krnjajac u „rosteru“ će imati i Teodoru Manojlović (24) , Mariju Konatar (18).

 

Pored igračica, pojačanje, u svakom slučaju,  predstavlja i povratak Milana Kosanovića u stručni štab Naise, koji će raditi sa izuzetno talentovanim golmankama Anastasijom Nedeljković i Katarinom Ivanović, dok će treneru Krnjajcu u radu pomagati dojučerašnja prvotimka Teodora Petković.

Tako „skockana“ Naisa  ima najviše moguće ciljeve.

 

Naisa se u finišu protekle sezone grčevito borila i izborila za opstanak, a svi u klubu žele da naredna sezona bude mnogo uspešnija.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.