Naisa u polufinalu plej-ofa dočekuje Radnički

 

Nakon regularnog dela sezone u Superligi, koje su završil na drugoj poziciji, rukometašice Naise kreću borbu u polufinalu plej- ofa sa kragujevačkim Radničkim.

 

Tokom prvenstva Naisa se smenjivala na čelu tabele sa Jagodinom, ali je posle remija te dve ekipe u Nišu, bilo jasno da će nišlijke u plej-of sa druge pozicije. Sa druge strane Kragujevčanke su u uzbudljivoj borbi za treću i četvru poziciju, u poslednjem kolu pobedile direktnog konkurenta Železničar iz Inđije i dokopale se treće pozicije. Inđiju su izbacile iz borbe za titulu i samim tim Bekament poslale na duel Jagodini.

 

Naisa i Radnički su se ove sezone sastali tri puta, dva puta u prvenstvu i jednom u četvrtfinalu Kupa, I u sva tri duela Nišlijke su bile uspešnije. Zbog svega toga Naisa u ovaj duel ulazi kao favorit, ali mora ozbiljno da shvati izuzetno neugodnu ekipu Radničkog, ako žele u finale sa boljim iz dvomeča Jagodina-Bekament.

 

Prvi meč polufinala plej-ofa između Naise i Radničkog igra se u halii „Čair“ u subotu i počeće u 18 časova, revanš je već u sredu u  Kragujevcu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.