Još jedan Nišlija u ekipi iz “Lige petice”. Puni se kasa Radničkog

Posle prelaska golmana Aleksandra Jovanovića u Uesku, novajliju u Primeri, još jedan Nišlija prešao je u ekipu koja se takmiči u “Ligama petice”.

Naime, kao što je i najavljivano Nemanja Radonjić je odmah posle plasmana Crvene Zvezde u Ligu šampiona, napustio redove srpskog prvaka i otputovao u Marsej. Tamo je reprezentativac Srbije potpisao ugovor na pet godina sa klubom sa “Velodroma”, a zvanično predstavljanje zakazano je za petak od 9.30.

Olimpik je na ime obeštećenja isplatio čak 12 miliona evra, od kojih 60% pripada crveno belima iz Beograda, dok će deo od ostatka pripasti drugim klubovima u kojima je Radonjić počinjao karijeru, između ostalog i niškom Radničkom, ali i Partizanu.

Kasa Radničkog trebalo bi da bude punija i za obeštećenje koje će Nišlije dobiti za Lazara Ranđelovića koji je prešao u redove grčkog Olimpijakosa.  Ukoliko se ostvari i najavljeni transfer Pavkova iz Crvene Zvezde u Tursku u kasu kluba sa Čaira slio bi se i deo obeštećenja za najboljeg strelca Radničkog prethodne sezone.

 

foto: fb /Nemanja Radonjić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.