Bokseri Naissusa na vrhu tabele

U četvrtom kolu Super lige Srbije BK Naissus iz Niša bio je domaćin bokserima Loznice u maloj sali Čaira. Niški klub je bio dominantan od samog starta, prvu pobedu u meču je doneo šampion Balkana Nemanja Gavrilović. Na kraju, rezultat je bio 14:8, BK NAISSUS je ostvario ubedljiv trijumf i upisao nova dva boda. Trenutno je klub iz Niša prvoplasirana ekipa grupe A.

 

Za ekipu Naissusa borili su se Adam Krstović (junior, 75 kg), Sava Stevanović (junior, 80+ kg), Nemanja Gavrilović (60 kg), Nikola Lazarević (64 kg), Petar Stošić (69 kg), Dejan Dašić (75 kg), Slobodan Jovanović (81 kg), Marko Docić (91 kg) i Sanel Hasanović (91+ kg). Pobede su ostvarili Krstović, Stevanović, Gavrilović, Stošić, Jovanović, Docić i Hasanović. Ekipu je predvodio trener Slobodan Kostić, podršku mu je pružao kubanski trener Pedro Israel Marrero.

 

U narednom kolu, koje je na programu već 16. maja, BK Naissus ide na revanš klubu iz Loznice. Pobedom bi niški klub potvrdio plasman u polufinale Super lige Srbije. U grupi A su još BK Sombor i BK Vojvodina, a prve dve ekipe iz grupe idu dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.