“Basket iz bloka” u nedelju Babušnici

Posle uspešno orgamizovanog 3×3 turnira u okviru Roda prvenstva Srbije, Babušnica će naredne nedelje biti i domaćin humanitarnom turniru pod nazivom “3×3 Basket iz bloka”. Organizator turnira je Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”, a uplatom i učešćem na turniru direktno se pomažu socijalno-ugrožene porodice sa četvoro i više dece.

 

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” od 2006. godine prikupila je preko 9 miliona evra i pomogla 3000 porodica koje žive širom Balkana. Kroz ideju “Trojka iz bloka” do sada je od 2012. godine organizovano više od 1000 različitih turnira u gradovima širom sveta – na čak tri kontinenta.

 

“Trojka iz bloka”  je do sada uz pomoć više od 50.000 takmičara prikupila preko 1.2 miliona evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 26 kuća, jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.

 

Turnir u Babušnici je zakazan za nedelju 21. avgust sa početkom od 18 časova, a igraće se na igralištu u centru Babušnice.. Ekipu čine 4 igrača (3 plus 1 rezerva) i kotizacija po ekipi je 1500 dinara. Ekipe se mogu prijaviti u apotekama Antić u Babušnici i Pirotu, a dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona 0644109552.

 

 

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.