Naisa diže fizičku spremu

 

Trener Teodorović prezadovoljan zalaganjem na treninzima

 

Rukometašice Naise rade punom parom. Stručni štab predvodjen novim trenerom Djordjem Teodorovićem izuzetno je zadovoljan zalaganjem na treninzima.

 

– U odnosu na početak priprema  fizička sprema je na znatno višem nivou. Devojke sve zamisli sprovode bez pogovora i moram da ih pohvalim za požrtvovanost u radu-ističe Teodorović.

 

Ono što sledi su provere na terenu. Dogovorene su i prve pripremne utakmice, pa će prvi test ekipa Naise imati već u subotu kada se u hali „Čair“ sastaje sa ekipom Toplilčanina iz Prokuplja. Nakon toga predvidjena je provera protiv ekipe Mladosti u Novoj Pazovi, a onda početkom septembra i duel sa Radničkim iz Kragujevca. Stručni štab želi da do početka sezone ugovori još jednu pripremnu u takmicu.

 

-Tek nakon prvih utakmica videćemo čime raspolažemo i na kojim pozicijama bi trebalo da pojačamo konkurenciju-dodaje strateg Nišlijki.

 

Superliga za žene startuje 10.septembra, a rukometašice Naise biće u narednoj sezoni jedan od retkih niških kolektiva u loptačkim sportovima koji će svoj grad predstavljati u elitnom rangu takmičenja.

 

 

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.